Γεωργιάδης: Η γιατρός που είχε τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα δεν εφημέρευε 36 ώρες

 
ddd

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 23/04/25 - 20:41

Στο ατύχημα που σημειώθηκε στην Πάτρα με θύμα γιατρό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο «Χ» ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Η γιατρός που οδηγούσε το αυτοκίνητό της τραυματίστηκε σε φυλασσόμενη διάβαση του τρένου στην οδό Ανθείας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ως προς το ατύχημα με την γιατρό του ΕΣΥ στην Πάτρα, σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε.

Σεβόμενος την κατάστασή της και αφού της ευχηθώ περαστικά, δεν θα υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Συστήνω σε όλους να είναι προσεκτικοί όταν οδηγούν και ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ για την προσφορά τους σε αυτό.

Το ΕΣΥ ανήκει σε όλους μας και δεν πρέπει να πλήττουμε την αξιοπιστία και την εικόνα του, για εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπών. Η εμπιστοσύνη του κόσμου σε αυτό, είναι κρίσιμη παράμετρος της Δημόσιας Υγείας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ