ΟΦΗ-Άρης: Η... μάχη της Κρήτης - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

 
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Ενημερώθηκε: 15/09/24 - 13:07

Το απόγευμα της Κυριακής, 15 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, οι προβολείς στρέφονται στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD

Με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα πριν τη διακοπή, το ματς προμηνύεται γεμάτο ένταση και ενδιαφέρον.

ΟΦΗ: Με αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη στο Βόλο

Η ομάδα της Κρήτης, υπό την καθοδήγηση του Τραϊανού Δέλλα, πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, επικρατώντας με 3-1 του Βόλου εκτός έδρας. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε ώθηση στους Κρητικούς, οι οποίοι προηγουμένως είχαν απογοητεύσει, με την ήττα 3-0 από την ΑΕΚ και την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο. Με τα νέα αποκτήματα να δείχνουν τις δυνατότητές τους, ο ΟΦΗ επιδιώκει να αξιοποιήσει την έδρα του, ώστε να «χτίσει» πάνω στη θετική εμφάνιση του τελευταίου παιχνιδιού.

Αγωνιστικά, η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νέιρα, όμως οι Μπρεσάν και Αποστολάκης είναι διαθέσιμοι. Στην αποστολή έχουν ενσωματωθεί και οι πρόσφατες μεταγραφές Ναούμοφ, Σίλβα και Σαλσέδο, με τον τελευταίο να προέρχεται ως δανεικός από την Ίντερ, έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα σε καίριες θέσεις.

Άρης: Αναζητά επιστροφή στις νίκες πριν το μεγάλο ντέρμπι

Από την πλευρά του Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατήρησε το αήττητο, αλλά το ισόπαλο 1-1 με τον Asteras AKTOR στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» άφησε μια γεύση απογοήτευσης. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με τον Μορόν, όμως η ισοφάριση στο 81' τους κόστισε δύο βαθμούς. Πριν από αυτό, η ομάδα είχε πάρει σημαντικό «διπλό» με 1-0 επί του Πανσερραϊκού και είχε ξεκινήσει τη σεζόν με ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο.

Με το βλέμμα στο δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, ο Άρης θέλει πάση θυσία να φύγει με το τρίποντο από την Κρήτη. Αγωνιστικά, οι Μόντσου και Βέλεθ επιστρέφουν στην αποστολή, ωστόσο ο Μάγιο παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σουλεϊμάνοφ, που εκτίει την προτελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, το ματς αναμένεται να είναι μια σκληρή μονομαχία που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια της σεζόν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ