Μπουγάτσα αλμυρή με τυρί κρέμα

 
Μπουγάτσα αλμυρή με τυρί κρέμα

Ενημερώθηκε: 15/02/22 - 12:32

Μπουγάτσα αλμυρή με τυρί κρέμα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Υλικά: 8 φύλλα κρούστας για γλυκά, 1 λίτρο γάλα 3,5%, 280 γρ. σιμιγδάλι χονδρό, 50 γρ. βούτυρο, 800 γρ. τυρί κρέμα, 2 αυγά, 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ, 100 γρ. νερό, 50 γρ. ηλιέλαιο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, Ηλιέλαιο για το ταψί.