Μαρινέλλα: Λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου

 
δδδ

Ενημερώθηκε: 25/09/24 - 23:09

Πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατέρρευσε η Μαρινέλλα.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή, ενώ από την αρχή της συναυλίας της φάνηκε τουλάχιστον στους θεατές στις πρώτες σειρές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η 86χρονη Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά» έπεσε στη σκηνή. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της και παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες. Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της.

Σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Υγεία». Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

marinela-arthrou-03


Αυτόπτης μάρτυρας από τη δεύτερη σειρά είπε ότι από την αρχή φαινόταν ότι δεν πατάει καλά στη σκηνή, ενώ στο τρίτο κομμάτι, δεν κοίταζε καθόλου τον κόσμο αλλά το μόνιτορ. Κάτι που φάνηκε παράξενο, αφού το «Τα λόγια είναι περιττά» είναι ένα κομμάτι το οποίο ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά και το έχει ερμηνεύσει δεκάδες φορές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον αλλά παραπονέθηκε για πόνο στο κεφάλι τον οποίο απέδωσε στην πτώση της. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Η 86χρονη ερμηνεύτρια θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία που της προκάλεσε την λιποθυμία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ