Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Τζάκρη: Ευσεβείς πόθοι τα περί νέου κόμματος - Τι είπε για τις κατηγορίες της Νοτοπούλου

 
σσσ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 17/09/24 - 09:55

«Ο Κασσελάκης θα επανέλθει με δόξα και τιμή» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Ειδικότερα, η κα Τζάκρη σχολίασε όλες τις εσωκομματικές εξελίξεις, μιλώντας στο OPEN, χαρακτηρίζοντας «ευσεβείς πόθους κάποιων», τα «περί νέου κόμματος».

Ακόμη, απάντησε και για τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου, σημειώνοντας πως η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα και κάλεσε την κα Νοτοπούλου να αποδείξει όσα λέει.

Επανήλθε η Νοτοπούλου για το bullying: Ο κ.Κασσελάκης γνωρίζει πως ό,τι είπα είναι απολύτως αληθές

Επανήλθε σήμερα η Κατερίνα Νοτοπούλου στα περί εκφοβισμού από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μιλώντας στο ACTION24 σήμερα τόνισε:

«Χθες αναφέρθηκα στην στοχοποίηση τη δική μου και άλλων στελεχών από ανώνυμα τρολ ή επώνυμους, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη. Οι επιθετικές συμπεριφορές του είναι γνωστές στο ευρύ κοινό. Για μένα είναι σημαντικό να υπερασπιστούμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε ελεύθερα μακριά από τον φόβο που προκαλούν εξουσιαστικές συμπεριφορές. Ο κ.Κασσελάκης γνωρίζει ότι ό,τι είπα είναι απολύτως αληθές. Τον καλώ να δώσει συνέντευξη. Ο κ. Κασσελάκης μονίμως στοχοποιεί πρόσωπα. Θα επιλέξω εγώ τον τρόπου που τοποθετούμαι. Ας βγει ο κ. Κασσελάκης να διαψεύσει ή να δώσει τη συναίνεσή του προς δημοσιοποίηση»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ