Για σήμερα έχουμε Ρολάκια με σολομό και τυρί κρέμα!

 
Ρολάκια με σολομό και τυρί κρέμα

Ενημερώθηκε: 04/03/17 - 14:17

Το μενού σήμερα έχει σολομό! Όχι όμως απλό όπως τον έχεις στο μυαλό σου! Δείτε την συνταγή για Ρολάκια με σολομό και τυρί κρέμα του Άκη Πετρετζίκη.

Συστατικά

Για την πρώτη γέμιση

1 τορτίγια
2κ.σ τυρί κρέμα, με χαμηλά λιπαρά
50 γρ. καπνιστός σολομός
2 κγ. άνηθος, ψιλοκομμένος
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη δεύτερη γέμιση

1 τορτίγια

2 κ.σ. τυρί κρέμα, με χαμηλά λιπαρά
50 γρ. καπνιστός σολομός
30 γρ. παντζάρι σε φέτες
1 φύλλο μαρουλιού
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
Για την τρίτη γέμιση

1 τορτίγια

2 κ. σ τυρί κρέμα, με χαμηλά λιπαρά
50 γρ. καπνιστός σολομός
1 φύλλο μαρουλιού
3 πολύ λεπτές φέτες ντομάτας
3 πολύ λεπτές και μεγάλες φέτες αγγουριού
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι

Μέθοδος Εκτέλεσης

Απλώνουμε τη τορτίγια στο πάγκο εργασίας μας

Με μια παλέτα-σπάτουλα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της το τυρί κρέμα

Απλώνουμε από πάνω τον σολομό εκτός από την περιφέρεια της τορτίγιας

Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το πιπέρι

Τυλίγουμε σφιχτά την τορτίγια σε ρολό από τη πλευρά που είναι κοντά μας

Ρολάρουμε μέχρι την άκρη της και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για τουλάχιστον 2 ώρες

Τέλος με ένα πριονωτό μαχαίρι κόβουμε σε ρολάκια την τορτίγια

Με τον ίδιο τρόπο γεμίζουμε τις τορτίγιες με όποια γέμιση θέλουμε!