Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πολάκης: Νέα επίθεση σε Λινού

 
φφ

Ενημερώθηκε: 06/08/24 - 12:24

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης προς τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού σχετικά με την κοινωφελή δράση της για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής φτώχειας μέσα από την οργάνωση «ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

Αυτή τη φορά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται σε χρήματα που παίρνει η κ. Λινού από χορηγίες, χωρίς όμως να καταθέτει οικονομικούς απολογισμούς, ενώ καταγγέλλει πως «η ΑΜΚΕ ''Πρόληψη'' που ανήκει στην κ. Λινού και τον σύζυγό της πληρώνει μηνιαίο ενοίκιο σχεδόν 5.000 ευρώ σε εταιρεία (…) η οποία ανήκει στην ίδια».

Παράλληλα, στην ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Πήρε ΕΣΠΑ 700.000 ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο υπηρετούσε (σύμφωνα με το βιογραφικό της) ως ειδική γραμματέας στο υπουργείο Παιδείας, επί των κυβερνήσεων Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου». Τέλος, δεν παρέλειψε να αφήσει και το «καρφί» του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς σε ερώτηση σχολιαστή γιατί την έφεραν στον ΣΥΡΙΖΑ και στην επιτροπή, εκείνος απάντησε με την τοπική ντοπιολαλιά «αμέ ρώτηξέ τονε:»…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ