Σε πανικό ο Φάμελλος: Επιμένει στην συγκάλυψη και αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη

 
δδδ

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 07/04/25 - 20:46

Σε πανικό βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μετά τις αποκαλύψεις γύρω από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και επιμένει στην συγκάλυψη, σε μία ύστατη προσπάθεια να διατηρήσει το αφήγημα των Τεμπών.

Συνεχίζει να αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη, με στόχο τον άτοπο λαϊκισμό, συντηρώντας την οργή, η οποία αποτελεί τον στόχο της εργαλειοποίησης της τραγωδίας

Ειδικότερα, στις εξελίξεις γύρω από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ αναφέρεται με δήλωση του από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι «συνεχίζει την συγκάλυψη».

Συγκεκριμένα στην δήλωση του αναφέρει: «Το πέπλο συγκάλυψης για το έγκλημα των Τεμπών όλο και απλώνεται. Από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα κάνει ακριβώς το αντίθετο. Το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμη μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης».

Παραλήρημα 

Γενικεύοντας ο κ. Φάμελλος υποστηρίζει: «Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια. Δεν τους ενδιαφέρει η δικαιοσύνη. Βρίσκονται σε πανικό. Το μόνο που θέλουν είναι να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες: και για το έγκλημα των Τεμπών και τη σύγκρουση, αλλά και για τη συγκάλυψη, η οποία ακολούθησε. Η κοινωνία ζητά οξυγόνο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από όλες τις πλευρές -και στο Ευρωκοινοβούλιο, και στην ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στην κοινωνία- θα αποκαλύψει τις ευθύνες τους. Και οι ευθύνες θα αποδοθούν, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται».

Πηγή: tomanifesto.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ