Μα πότε πρόλαβε;

 
Μα πότε πρόλαβε;

Ενημερώθηκε: 15/01/17 - 13:35

Μόλις προχθές οριστοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ και ήδη η 'Αμπερ Χερντ έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Το όνομά του 'Ελον Μασκ και είναι ένας μεγιστάνας από τη Νότια Αφρική, ο οποίος την...κυνηγούσε χρόνια!.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η 30χρονη ηθοποιός συνδέθηκε με τον εκατομμυριούχο το καλοκαίρι, αλλά κρατούσαν την σχέση τους κρυφή μέχρι να βγει το διαζύγιο της.

Τώρα είναι πανευτυχής που μπορεί να αποκαλύψει την πραγματικότητα, αφού όπως λένε στενοί της φίλοι είναι φουλ ερωτευμένη με τον 45χρονο.

Ο φακός τους είχε συλλάβει μια μόνο φορά μαζί στο Λονδίνο, αλλά με παρέα την Κάρα Ντελεβίν και τον Τζάρεντ Λέτο. Και οι δύο είχαν ισχυριστεί πως είναι "απλώς φιλοι".

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 στα γυρίσματα της ταινίας "Μachete Kills" στην οποία ο μεγιστάνας έκανε μια καμέο εμφάνιση

Ο Μασκ είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla Motors, και ο πρόεδρος της SolarCity. Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες του, έχει επίσης οραματιστεί ενα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, έχει προτείνει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος με ηλεκτρική προώθηση, καθώς και είναι από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ανθρώπινης εξερεύνησης του πλανήτη Άρη.

'Εχει παντρευτεί δύο φορές και από την πρώτη σύζυγό του έχει έξι γιους!