Κύπελλο Ελλάδος: Ανατροπή για Ατρόμητο - Πρόκριση για Άρη, Αιγάλεω, Βόλο, Athens Kallithea και Παναχαϊκή (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Κύπελλο Ελλάδος: Ανατροπή για Ατρόμητο - Πρόκριση για Άρη, Αιγάλεω, Βόλο και Παναχαϊκή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 25/09/24 - 20:24

Ανατροπή από τα... αστέρια και πρόκριση για τον Ατρόμητο μέσα στη Βοιωτία!

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Λεβαδειακό στο 12' με το γκολ του Γιαννιώτα, χάρη σε πανέξυπνη κομπίνα, ωστόσο οι αλλαγές του Ουρουγουανού τεχνικού και η... εκτελεστική δεινότητα του Μπάκου, χάρισαν στους Περιστεριώτες το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Από ένα ημίχρονο για τις δυο ομάδες, με τον Λεβαδειακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει το ματς στο 25' με δοκάρι του Ζίνι, αλλά και στο 74' με τον Μπάλτσι. Στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό η επόμενη αναμέτρηση για τον Ατρόμητο, στην Τρίπολη για δύσκολο ματς με τον Asteras Aktor πάει ο Λεβαδειακός.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας το Αιγάλεω!

Το «Σίτι» επικράτησε με 3-2 του Καμπανιακού σε ματσάρα και προκρίθηκε στον 5ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Τσούκαλος μόλις στο 9’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Βάρκα στο 48’ να γράφει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και στο 57’ ο Έππας μείωσε σε 2-1.

Ο Καμπανιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2, όταν ο Κωτσόπουλος αστόχησε από την άσπρη βούλα. Ο Καπίκι έκανε το 3-1 για το Αιγάλεω, με τον Παπακωνσταντίνου στο 89ο λεπτό να γράφει το τελικό 3-2.



Στους «16» του Κυπέλλου Betsson προκρίθηκε και η Παναχαϊκή νικώντας με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Πιο κυνικοί οι Αχαιοί, επικράτησαν με γκολ Ντε Τόμας (35’ με πέναλτι και 63’), ενώ οι Ηπειρώτες σταμάτησαν πάνω στον Στογιάνοβιτς που έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Έκλεισε θέση για τους «16» ο Άρης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 1-0 του Εθνικού εκτός έδρας και προκρίθηκαν στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Betsson.

«Καθάρισε» ο Νταρίντα για την ομάδα του Μάντζιου, πετυχαίνοντας στο 31ο λεπτό το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Αξιόμαχοι παρουσιάστηκαν οι Πειραιώτες, οι οποίοι άξιζαν να σημειώσουν ένα γκολ, χάνοντας καλές ευκαιρίες, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος. Τρία λεπτά πριν το 0-1, τους ακυρώθηκε τέρμα με τον Γεωργούση για οφσάιντ, με το replay να μην δικαιώνει τον βοηθό.

Με οκτώ αλλαγές στο αρχικό σχήμα (σε σχέση με τη νίκη επί του Ολυμπιακού) παρατάχθηκε ο Άρης, ο οποίος κράτησε δυνάμεις ενόψει ΠΑΟΚΝτεμπούτο έκανε ο Χουάνκαρ.



Τα… χρειάστηκε στη Ρόδο, αλλά προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson η Athens Kallithea!

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι είχε την υπεροχή με την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την πολύ σωστά οργανωμένη άμυνα του Διαγόρα, έμεινε στο ισόπαλο 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, ενώ χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (4-3) για να εξασφαλίσει της παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ένεκα και των δύο κατηγοριών που χώριζαν τις δύο ομάδες, ο Βόλος επικράτησε του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με 3-0 παρουσία περίπου 2.000 φίλων του ποδοσφαίρου και εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Η ομάδα της Μαγνησίας, που είχε στον πάγκο της τον υπηρεσιακό τεχνικό Λευτέρη Καλογήρου, παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2 και διάθεση να «καθαρίσει» από… νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

Κάπως έτσι, μόλις στο 9’, μετά την κεφαλιά πάσα του Ασεχνούν, ο Κόζστα βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ