Στην τελική ευθεία η προετοιμασία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πριν το Super Cup 2024

 
Σε τελική ευθεία η προετοιμασία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πριν το Super Cup 2024

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 13/09/24 - 21:59

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μπαίνουν στην τελική φάση της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τα βλέμματα στραμμένα στο επερχόμενο Super Cup 2024.

Η διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στη Ρόδο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, θα είναι η πρώτη μεγάλη «δοκιμασία» της χρονιάς για τις δύο ομάδες.

Για να προετοιμαστούν κατάλληλα, οι «αιώνιοι» συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου φιλικά τουρνουά στο εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ταξιδέψει στην Κύπρο για το φημισμένο «Basketball Tournament Neofytos Chandriotis», ενώ ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο «Crete International Basketball Tournament» στην Κρήτη.

Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι αγώνες αυτοί θα δώσουν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να δοκιμάσει τις νέες μεταγραφές και τις τακτικές που θα εφαρμόσει τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα αγωνιστεί στην Κρήτη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, ενώ ο τελικός του τουρνουά είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, στις 20:30. Το τουρνουά αυτό θα αποτελέσει κρίσιμη πρόβα για τον Ολυμπιακό, καθώς θα δοκιμάσει το ρόστερ του απέναντι σε μια ομάδα με εξίσου υψηλές φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των τουρνουά:

Basketball Tournament Neofytos Chandriotis (Κύπρος)
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

  • 18:45 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου (CosmoteSport7HD)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

  • 19:00 Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν Μονάχου (CosmoteSport7HD)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

  • 19:30 Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ (CosmoteSport7HD)

Crete International Basketball Tournament (Κρήτη)
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

  • Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

  • Τελικός τουρνουά στις 20:30

Με τα δυνατά αυτά φιλικά, οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι της Ελλάδας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους πριν από τη μάχη του Super Cup, σε μια σεζόν που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ