Επεισοδιακή πτήση για ΚΩ: Μεθυσμένος επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου (βίντεο)

 
γγγ

Ενημερώθηκε: 05/09/24 - 09:54

Επεισοδιακή ήταν μια πτήση της easyJet που απογειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ με προορισμό την Κω, καθώς ένας από τους επιβάτες προκάλεσε επεισόδιο, με αποτέλεσμα ο πιλότος να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωηση στο Μόναχο.

Σύμφωνα με την Sun ο επιβάτης που προκάλεσε την αναστάτωση φέρεται να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες του πληρώματος της πτήσης EZY8235 να περιορίσει τον -κατά πληροφορίες- μεθυσμένο επιβάτη αλλά και οι αποδοκιμασίες των επιβατών.

Κατά το βρετανικό δημοσίευμα ο ταραχοποιός φέρεται να έσπασε την ενδοεπικοινωνία και να καβγάδισε με το προσωπικό, ενώ αποκάλεσε, επίσης, «σκουπίδι» τον πιλότο όταν υπήρξαν αναταράξεις. Στη συνέχεια θεώρησε ότι έπρεπε να καταλάβει το αεροσκάφος, ενώ αυτό βρισκόταν σε υψόμετρο 30.000 ποδών.

Λόγω της συμπεριφοράς του επιβάτη αυτού ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μονάχου όπου εκεί αστυνομικοί συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου.

screenshot-3-3

Viral στο TikTok το βίντεο
Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, που κυκλοφόρησε στο TikTok. Στο βίντεο, το οποίο έχει πάνω από μισό εκατομμύριο views, οι επιβάτες χειροκροτούν καθώς οι αρχές και το γενναίο προσωπικό τον οδηγούσαν εκτός αεροσκάφους. «Φύγε από εδώ χαμένε», ακούγεται να του φωνάζει ένας αγανακτισμένος επιβάτης. Λίγο αργότερα καταχειροκροτήθηκε και ένας ταξιδιώτης, ο οποίος βοήθησε με γενναιότητα το προσωπικό να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο επιβάτη μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ