Συνεχίζεται το σίριαλ ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης για Λινού: «Να παραδώσει την έδρα - Δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας»

 
δδδ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 28/08/24 - 17:43

«Ζήτησα από την Λινού να παραδώσει την έδρα της» , ανέφερε μιλώντας στο Mega o Στέφανος Κασσελάκης.

«Όχι δεν με έχουν καλύψει και το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτησή της και διευκόλυνση με παράδοση της έδρας. Δεν έχει απατήσει προς το παρόν»

«Δεν είμαι εισαγγελέας, αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να διερευνθεί πριν την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, μάθημα όλους στο ΣΥΡΙΖΑ»

«Χωρίς να θέλω να μπω σε μικροπολιτικά πράγματα αυτή τη στιγμή, όσον αφορά στον κ. Φάμελλο ότι διαφωνούσε με εμένα από την πρώτη εβδομάδα, το άκουσε χθες πρώτη φορά. Έπρεπε να το γνώριζα. Είχαμε σχετικά καλή συνεργασία, έχω κάνει μια νέα εισήγηση για μια πιο καλή και αποδοτική ΚΟ , και την συζήτηση την είχαμε κάνει πριν από ένα μήνα», πρόσθεσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση του, ουδείς αναντικατάστατος», τόνισε

Όσον αφορά στην υπόθεση για την οποία γίνεται διερεύνηση ο κ. Κασσελάκης φάνηκε να αφήνει αιχμές και για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ένα μήνυμα για το ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

«Αν αμφιβάλουν ας με προκαλέσουν», είπε για τους αμφισβητίες εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ