Σε νοσηρή κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης θα ανακοινώσει αλλαγές στη συνεδρίαση της Κ.Ο... δια της απουσίας του

 
σσσ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 27/08/24 - 17:10

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με πληροφορίες του, θα συνδεθεί μέσω zoom στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τα Χανιά και αναμένεται να ανακοινώσει αλλαγές.

Η αποχώρηση οκτώ μελών που ανήκουν στην κίνηση των «87» από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έδωσε τον τόνο των διαθέσεων που υπάρχουν, ενώ στη σκληρή γραμμή δείχνει να παραμένει και ο Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στους «87» της εσωκομματικής αντιπολίτευσης βρίσκονται και επτά βουλευτές.

Όλγα Γεροβασίλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Διονύσης Καλαματιανός, Χρήστος Γιαννούλης, Μίλτος Ζαμπάρας, Αθηνά Λινού και Ανδρέας Παναγιωτόπουλος θα έχουν πιθανότατα, αναλόγως και πως θα εξελιχθεί η συνεδρίαση τη δυνατότητα να εκφράσουν τις ενστάσεις που έχουν.

Ο Παύλος Πολάκης, ως ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, δεν θα είναι παρών και όλα δείχνουν πως το «γυαλί» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει σπάσει.

Πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα θα ληφθούν όπως το νέο κείμενο παρέμβαση 870 μελών του κόμματος το οποίο υπογράφουν και 34 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Νέα επίθεση Σπίρτζη κατά Κασσελάκη
Την ίδια ώρα ο Χρήστος Σπίρτζης συνεχίζει την σκληρή επίθεση κατά Κασσελάκη, καλώντας τον για μια ακόμα φορά να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε αυτά που λέει δημόσια, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που πιστεύει, είναι να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια μεγάλη συζήτηση στα όργανα του κόμματος, κυρίως στην Κεντρική Επιτροπή, που είναι υπεύθυνη για το πώς θα δρομολογηθούν άλλου είδους πράξεις. Έχουμε χρέος να το κάνουμε», τόνισε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ