Συνελήφθη βρεφονηπιοκόμος στη Θεσσαλονίκη – Έφυγε κοριτσάκι 2,5 ετών και δεν το αντιλήφθηκε

 
δδ

Ενημερώθηκε: 27/08/24 - 09:46

Ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες τουthestival.gr 26χρονη βρεφονηπιοκόμος δεν αντιλήφθηκε ότι κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών έφυγε μόνο του από τον παιδικό σταθμό. Το συμβάν έγινε σε παιδικό σταθμό της Πυλαίας. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της νεαρής βρεφονηπιοκόμου, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η 26χρονη βρεφονηπιοκόμος είχε παραλάβει νωρίτερα το κοριτσάκι και το οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης. Το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτηρίου του παιδικού σταθμού.

Η μικρούλα παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, 26χρονη ημεδαπή, καθώς πρωινές ώρες χθες (26-08-2024) ενώ εργαζόταν ως βρεφονηπιοκόμος σε παιδικό σταθμό, ανήλικη που είχε παραλάβει νωρίτερα και την οποία οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε της προσοχής της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτιρίου του παιδικού σταθμού. Η ανήλικη παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ