Super League: Ρίχνονται στη μάχη ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Το σημερινό πρόγραμμα

 
Super League: Ρίχνονται στη μάχη ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Το σημερινό πρόγραμμα

Πηγή Φωτογραφίας: LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 18/08/24 - 14:49

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παίρνουν σειρά στην πρώτη αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στις 20:00 με τον φιλόδοξο φέτος Αστέρα Aktor, θέλοντας να μπει με το δεξί στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν την πίκρα του αποκλεισμού από τον Άγιαξ και την κούραση, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο άδειο, λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ στις 22:00 υποδέχεται τον ΟΦΗ, επίσης χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας που εκκρεμεί από την περασμένη σεζόν. Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός έχει προκαλέσει τριγμούς και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να βγάλει αντίδραση και να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί από την άλλη έχουν φέτος βάλει πιο ψηλά τον πήχη και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η δράση σήμερα θα αρχίσει στις 19:00, όταν θα κοντραριστούν οι δύο νεοφώτιστοι Λεβαδειακός και Athens Καλλιθέα στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Στις 20:30 ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Άρη στο Περιστέρι, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. 

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 1ης αγωνιστικής:

Βόλος – Ολυμπιακός 0-2
ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 3-2

Κυριακή 18 Αυγούστου

19:00 Λεβαδειακός – Athens Καλλιθέα Novasports 2
20:00 Παναθηναϊκός – Αστέρας Aktor Cosmote Sport 2
20:30 Ατρόμητος – Άρης Novasports Prime
22:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ Cosmote Sport 1

Δευτέρα 19 Αυγούστου

21:00 Παναιτωλικός – Λαμία Cosmote Sport 1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ