ΑΕΚ: Βασικοί Λαμέλα και Περέιρα με Νόα

 
ΑΕΚ: Βασικοί Λαμέλα και Περέιρα με Νόα

Ενημερώθηκε: 11/08/24 - 11:14

Όλη η προσοχή της ΑΕΚ, μοιραία, έχει πέσει στον επαναληπτικό της Πέμπτης με τη Νόα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Άλλωστε η ήττα-σοκ με 3-1 στην Αρμενία δεν επιτρέπει τίποτα λιγότερο, αν θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους προσπάθεια με αρχικό στόχο την είσοδο στην League Phase.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρχίσει να δείχνει κάποιες από τις σκέψεις του στις προπονήσεις και φαίνεται πως η παρουσία των Έρικ Λαμέλα και Ρομπέρτο Περέιρα στο βασικό σχήμα κερδίζει πόντους.

Ο Αργεντινός προπονητής ποντάρει πολλά στην ποιότητα, την προσωπικότητα και την εμπειρία των δύο συμπατριωτών του και είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον ένας εξ αυτών, πιθανώς και οι δύο, να ξεκινήσουν στο παιχνίδι της OPAP Arena στις 15 Αυγούστου.

Ο Λαμέλα σε όλες τις προπονήσεις και στο πρώτο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον φορ, ενώ ο Περέιρα κυρίως ως οκτάρι. Αυτό πιθανώς σημαίνει πως θα μείνουν στον πάγκο ο Λιούμπισιτς και ο Πινέδα. Ο Γκαρσία θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Ελίασον είναι φαβορί για δεξιά και για τα αριστερά η παρουσία του Κοϊτά από την αρχή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αντί του Γκατσίνοβιτς, που είχε παίξει στα τρία πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια από την αρχή.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, δύσκολα θα δούμε εκπλήξεις: Στρακόσα, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί και Σιμάνσκι πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ