Ο τραμπ επανέλαβε τα περί πραξικοπήματος εναντίων του Μπάιντεν από τους Δημοκρατικούς

 
εεε

Ενημερώθηκε: 02/08/24 - 20:44

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προεκλογική εκστρατεία λόγω πραξικοπήματος, δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

"Ήταν στην πραγματικότητα ένα πραξικόπημα ενός προέδρου, αν το σκεφτείς. Έχει πάρει 14 εκατομμύρια ψήφους. Έκανε προεκλογική εκστρατεία για ένα χρόνο και κατέληξε να κερδίσει και τον έδιωξαν. Είπαν: ή βγες τώρα ή εμείς" Θα σε βγάλουν με τον δύσκολο τρόπο Είπαν: υπάρχει ένας εύκολος τρόπος, Τζο, και θα βγεις έξω και έβαλαν αυτή τη γυναίκα [Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις]. ο οποίος είναι ένας αποτυχημένος υποψήφιος», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Fox Business .

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου. Ο Μπάιντεν υποτίθεται ότι θα παρέμενε στην κορυφή του δημοκρατικού "εισιτηρίου", ωστόσο, μετά την κακή του απόδοση στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ εναντίον του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ στις 27 Ιουνίου, εντάθηκαν οι εκκλήσεις, ιδιαίτερα μεταξύ των Δημοκρατικών, για ο νυν πρόεδρος να αποχωρήσει από την κούρσα. Στις 21 Ιουλίου, ο Μπάιντεν αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκστρατεία επανεκλογής του και υποστήριξε τον διορισμό του Χάρις ως υποψήφιου του κόμματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ