Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ff

Ενημερώθηκε: 28/07/24 - 21:20

Ζώδια: Αυτή η εβδομάδα βρίσκεται ανάμεσα στους δύο Καλοκαιρινούς μήνες που σηματοδοτούν την περίοδο των διακοπών. Ο Αύγουστος ξεκινά με μία πλανητική όψη ανατροπής, που αφορά την Αφροδίτη και τον Ουρανό.

Έτσι σχέσεις, οικονομικά, συναισθήματα και συνεργασίες βρίσκονται σε μία περίεργη τάση να ανατρέπονται και να υπάρχει μία περίοδος ρευστότητας και ξαφνικών χωρισμών. Δεν είναι καλές μέρες για γάμους και συνεργασίες, αλλά ευνοείται η χαλαρή διασκέδαση και τα φλερτ.

Η Νέα Σελήνη στις 4 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, είναι μια νέα πρόκληση για όλους μας, να ξανασκεφτούμε το παρελθόν, να εκτιμήσουμε καταστάσεις και να δώσουμε στο τέλος του Καλοκαιριού πνοή στα σχέδια μας, αλλά και στα πρόσωπα που είναι συναισθηματικά δεμένα μαζί μας. Αυτή η περίοδος είναι καλή για να κλείσουμε τον διακόπτη, κάνοντας πράγματα για να ξεκουραστεί το σώμα και το πνεύμα μας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός για διακοπές, αλλά και για νέες συνθήκες σε προσωπικό επίπεδο. Για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, είναι μία περίοδος που θα πρέπει να περιμένετε το διαφορετικό στην ζωή σας, ενώ η Νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφεθείτε στις Καλοκαιρινές διακοπές, νιώστε απελευθερωμένοι από την καταπίεση του Χειμώνα και πείτε ναι στο φλερτ και τις ανέμελες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος κάνει ένα περίεργο ποδαρικό για σας του τρίτου δεκαημέρου, όπου η δύσκολη όψη Αφροδίτης – Ουρανού, θα σας δώσει μία έντονη ανησυχία που αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τίποτα δεν θα έχει σταθερότητα, μόνο η ψυχή σας θα σας δίνει την σιγουριά που χρειάζεστε. Η Νέα Σελήνη θα σας χαρίσει θετική επαφή με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή θα έχετε μία συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία πολύ έντονη περίοδο, γεμάτη με προκλήσεις, επαγγελματικές και συναισθηματικές υποθέσεις που εναλλάσσονται μέρα με την μέρα. Είναι πραγματικά η περίοδος αυτή γεμάτη υποθέσεις, που μάλλον δεν σας ταιριάζουν οι διακοπές, αλλά η δράση και η συνεχόμενη ενημέρωση των πραγμάτων γύρω σας. Ότι και να συμβαίνει, ο Δίας στο δικό σας ζώδιο έρχεται και ισορροπεί τις καταστάσεις και βρίσκει λύσεις που σας ταιριάζουν. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει επιτυχημένες συμφωνίες και πολλές μετακινήσεις.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για διακοπές και νέες γνωριμίες θα γεμίσουν την κοινωνική σας ζωή. Αλλά θα πρέπει να φροντίσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό που από ότι φαίνεται δεν σας πάει καθόλου καλά λόγο των πολλών υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει και δεν μπορείτε να είστε σε όλα συνεπείς. Η Νέα Σελήνη στις 4 Αυγούστου θα σας δώσει μία καλή ευκαιρία σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.  

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος θα μπει με κάποιες συναισθηματικές αναστατώσεις για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. Είναι μία χρονική περίοδος που μάλλον σας δημιουργεί έντονο στρες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά θέματα. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο την Κυριακή 4 Αυγούστου, θα σας δώσει όλες τις προοπτικές για να περάσετε ένα Καλοκαίρι με πολύ ανεμελιά και εκείνο που θα το χαρακτηρίζει είναι οι συναντήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα από το παρελθόν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ άγχος σας έχει καταβάλει αυτό το Καλοκαίρι και από ότι φαίνεται όλα θα έχουν επανάληψη και περισσότερες ευθύνες από ότι μπορείτε να αντέξετε. Βέβαια πάνω σε αυτό θα σας πω ότι μπορεί να έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά θα έρθει η επιβράβευση για όλο αυτό που εσείς προσπαθείτε με τα αποθέματα της ενέργειας σας. Η Νέα Σελήνη στον 12 τομέα, δημιουργεί μία πολύ σημαντική περίοδο γα να δυναμώσετε εσωτερικά και να έχετε ευκαιρίες που θα έρθουν μετά από επανεξέταση κάποιων καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που η κοινωνική σας ζωή έχει πολύ ενδιαφέρον, όπως επίσης εσείς του τρίτου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μία αλλαγή πορείας στην προσωπική σας ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτές τις μέρες καλό είναι να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν και να αναζητήσετε για λίγο την περιπέτεια αλλά και τις χαρές της ζωής, σε όμορφες διακοπές που εσείς θα επιλέξετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σας πιέσει αρκετά, ενώ στο ξεκίνημα του ο Αύγουστος θα σας φέρει αρκετές ανατροπές και νέες συνθήκες που πιθανότατα δεν είχατε προβλέψει. Στο τέλος της εβδομάδας η Νέα Σελήνη, θα αποδειχθεί μία πολύ καλή χρονική στιγμή για να αναδείξετε τα ταλέντα σας, να φανείτε προς τα έξω και να κάνετε επιτυχημένες συναντήσεις με άτομα κύρους. Ο ανάδρομος Ερμής είναι ένδειξη πολλών συναντήσεων με πρόσωπα από το παρελθόν.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη αντιφάσεις και αυτό έχει να κάνει με τις πλανητικές θέσεις που έχουν μεταξύ τους έντονες γωνίες. Επαγγελματικά θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί και μπορεί να συναντήσετε άτομα που θα υπονομεύουν την θέση σας. Το κλίμα είναι σαφώς καλύτερο στα προσωπικά σας, όπου θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες να νιώσετε όμορφα με τις επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά πιεστική. Το θέμα που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι τα οικονομικά σας και γενικότερα υποθέσεις που αφορούν επιδοτήσεις, διατροφή, ασφάλεια, δάνεια και εφορεία. Χρειάζεται να μπείτε σε μία διαδικασία, ώστε να κλείσετε μία υπόθεση, μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Επίσης στην συναισθηματική σας ζωή από το τέλος της εβδομάδας θα βρεθούν λύσεις στους προβληματισμούς σας, που αφορούν πρόσωπο που έχει απομακρυνθεί από σας λόγο καταστάσεων.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, ο Αύγουστος ξεκινά με ένα κύμα μεγάλων ανατροπών, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο.  Εσείς του πρώτου δεκαημέρου οικονομικά θέματα θα σας δημιουργήσουν αρκετή ανασφάλεια, ιδίως σε υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη στις 4 Αυγούστου στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο με το δικό σας, θα δώσει πλούσια συναισθηματική ζωή και πολλές γνωριμίες. 

ΙΧΘΥΕΣ

Με ανατροπές μπαίνει στην ζωή σας ο Αύγουστος, ενώ θα είστε γεμάτοι από ανασφάλεια που μπορεί να αφορά τις μετακινήσεις σας και τα επαγγελματικά σας. Ίσως θα παρουσιαστούν προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά επίσης θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας, που από ότι φαίνεται θα υπάρξει απώλεια ενέργειας λόγο εξάντλησης. Μετά τις 4 του μήνα, η Νέα Σελήνη θα σας βάλει σε Καλοκαιρινή διάθεση και θα ζήσετε όμορφες στιγμές που σας έχουν λείψει. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ