Σε δυο βάρκες συνεχίζει να πατά ο Στ. Κασσελάκης

 
kasselakis-gerovasili

Ενημερώθηκε: 28/07/24 - 11:29

Σε δυο βάρκες συνεχίζει να πατά ο Στ. Κασσελάκης εν μέσω τρικυμίας αντιδράσεων που προκάλεσε η διαγραφή του Παύλου Πoλάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα καταφέρει να αποφύγει το ναυάγιο; Και με ποιο κόστος για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τα περί «αγάπης» και «στεναχώριας» για τη διαγραφή Πολάκη, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω εξυμνώντας τον «αψύ Κρητικό» και εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην Όλγα Γεροβασίλη -χωρίς να την κατονομάσει- για τα περί μισής διαγραφής.

Με μια μεταμεσονύχτια ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης ταυτίζεται με τον βουλευτή του σημειώνοντας ότι «ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν» για να προσθέσει ότι «και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο», επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει μήνυμα στον… αψύ Κρητικό ότι τον στηρίζει και κυρίως ότι η πόρτα για την επιστροφή του είναι ανοιχτή.

Παράλληλα επιτίθεται στην Όλγα Γεροβασίλη που έθεσε θέμα μισής διαγραφής και σε όσα στελέχη υποστηρίζουν πως ο Παύλος Πολάκης πρέπει να διαγραφεί και από τα όργανα, κατ΄ επέκταση από τον ΣΥΡΙΖΑ διότι με τη στάση, το ύφος και το ήθος προκαλεί σοβαρά προβλήματα στο κόμμα.

«Επειδή βλέπω διαρροές για "μισές" και "ολόκληρες" διαγραφές, επαναλαμβάνω: Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής» αναφέρει στην ανάρτησή του και συνεχίζει με τη γνωστή σπέκουλα: «Συμπεριφοράς, μέσα σε ένα Κοινοβούλιο που έχει ξεφτιλιστεί από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία μας πλασάρει αστική ευγένεια όσο συγκαλύπτει εγκλήματα και κρύβει σκάνδαλα».

Και συνεχίζει με την επίθεση κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους. Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα».

Η ανάρτηση Κασσελάκη δείχνει ξεκάθαρα πανικό. Και κυρίως επιβεβαιώνει πως στόχος είναι η επάνοδος, δόξα και τιμή, του Παύλου Πολάκη στο προσεχές μέλλον, ίσως ακόμη και στο Συνέδριο. Δείχνει όμως και την ταύτιση του προέδρου του κόμματος με τον βουλευτή του, τον οποίο αναδεικνύει πλέον σε νούμερο ένα εσωκομματικό του συνομιλητή με όσα γράφει.

Στέλνει ταυτόχρονα και μήνυμα προς τα στελέχη πώς ο ίδιος βλέπει την αντιπολίτευση. Καθώς και ότι το πρόβλημά του είναι μόνο η συμπεριφορά εντός Βουλής και όχι συνολικά. Δηλαδή ότι το να στοχοποιεί κάποιος και να προβαίνει σε δολοφονίες χαρακτήρων από το Διαδίκτυο δεν τον ενοχλεί.

Η ανάρτηση δείχνει και κάτι ακόμη. Πως όσοι πίστεψαν ότι μπορεί τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ ν΄ αλλάξουν έπεσαν μια ακόμη φορά έξω. Ο πολακισμός είναι το dna του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη που θεωρούν ότι υπάρχει κάτι άλλο, πιο πολιτικό, μέσα στο κόμμα τους μάλλον βρίσκονται σε λάθος κόμμα.

Η δε Όλγα Γεροβασίλη που με τη συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά έθεσε το θέμα της μισής διαγραφής είναι πλέον εκτεθειμένη μετά την επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη αφού ουσιαστικά την εγκαλεί και τη διαπομπεύει…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ