Συνεχίζει το βιολί του ο Πολάκης - Θα το ξαναέκανα δηλώνει παρά τις αντιδράσεις και τη διαγραφή

 
δδ

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 25/07/24 - 19:12

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο κυλικείο της Βουλής, λίγη ώρα μετά την πρωτοφανή επίθεσή του εναντίον συνεργάτιδας υπουργού που οδήγησε στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα το ξαναέκανα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την αήθη επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναφερόμενος δε στην ποινή που του επέβαλε ο πρόεδρος της Βουλής, δηλαδή την απευθυνση μομφής καθώς και περικοπή μισού μισθούΠοινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες υπουργών που κοροιδευαν.

Σε δήλωσή του στον ALPHA, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε: «Εγώ παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου. Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της»

Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση της κ. Λινού, η οποία ζήτησε συγγνώμη με λυγμούς, ο Παύλος Πολάκης είπε: «Η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ