Κικίλιας για την εθνική τραγωδία στο Μάτι: Το δόγμα μας είναι μάχη για την προστασία της ζωής των ανθρώπων

 
dd

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 23/07/24 - 11:16

«Μάχη, μάχη, μάχη, για την προστασία της ζωής των ανθρώπων», είναι το δόγμα της Πολιτικής Προστασίας μετά τη φονική πυρκαγιά Μάτι, όπως τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή που έκανε στα social media του, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων από την εθνική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 104 ανθρώπους.

*Διαβάστε εδώ: Μαρινάκης για εθνική τραγωδία στο Μάτι: Είναι μια ημέρα μνήμης για τους 104 νεκρούς - Νομίζω φαίνεται μια διαφορά από καλοκαίρι σε καλοκαίρι

«Για όλους εμάς στην Πολιτική Προστασία η τραγική μνήμη έχει γίνει δόγμα: Μάχη, μάχη, μάχη, για την προστασία της ζωής των ανθρώπων», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στον λογαριασμό του στο Χ.

Παράλληλα, σημείωσε ότι σκύβει με τεράστιο σεβασμό μπροστά στον ανείπωτο πόνο των οικογενειών των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια
Σκύβω με τεράστιο σεβασμό μπροστά στον ανείπωτο πόνο των οικογενειών των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Για όλους εμάς στην Πολιτική Προστασία η τραγική μνήμη έχει γίνει δόγμα : Μάχη, μάχη, μάχη, για την προστασία της ζωής των ανθρώπων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ