Άγριο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Ομάδα ανδρών ξυλοφόρτωσε ζευγάρι και τους έσπασε το μαγαζί

 
δδ

Ενημερώθηκε: 18/07/24 - 20:55

Τρομακτικό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ (18/07) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε ζευγάρι στην οδό Κρουστάλλη, ενώ προσκάλεσε φθορές και στο κατάστημα που διαθέτει.

Όλα άρχισαν όταν μία γυναίκα με καταγωγή από τη Συρία, ηλικίας 37 ετών, πήγαινε στο κατάστημα του Παλαιστίνιου συζύγου της, επί της οδού Κρουστάλλη. Στη διαδρομή, φέρεται να έπεσε θύμα παρενόχλησης από οκτώ άτομα συριακής καταγωγής. Όταν έφτασε στο κατάστημα, κατήγγειλε στον άνδρα της πως έπεσε θύμα παρενόχλησης από ομάδα συμπατριωτών της. Τότε, εκείνος πήγε να βρει τους Σύριους που φέρονται να είχαν παρενοχλήσει τη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr.

Λίγο αργότερα, η ομάδα των οκτώ Σύρων –όπως ανέφερε το ζευγάρι στις Αρχές– εισέβαλαν στο κατάστημα του ζευγαριού και αφού χτύπησαν τον άνδρα και τη γυναίκα, προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα ενώ έσπασαν και τη τζαμαρία. Επιπλέον, αφαίρεσαν από τα θύματα δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 400 ευρώ.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τη γυναίκα στο Ιπποκράτειο, καθώς τραυματίσθηκε ελαφρά από την επίθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ