Ολυμπιακός: Κρίνεται του Φορτούνη

 
Ολυμπιακός: Κρίνεται του Φορτούνη

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 13/07/24 - 18:04

Καθοριστικές θεωρούνται οι επόμενες ώρες στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την έκβαση της υπόθεσης του Κώστα Φορτούνη, του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει από την 1η Ιουλίου.

Παρότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος, δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, ενώ παράλληλα οι Πειραιώτες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν τον αρχηγό με τον οποίο κατέκτησαν το Conference League την προηγούμενη σεζόν.

Ο Φορτούνης συναντήθηκε προχθές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν βγήκε «λευκός καπνός» από τη συνάντησή τους, όπως θα περίμεναν κάποιοι.

Αυτό από μόνο του φανερώνει πως ο Φορτούνης θέλει να πάρει σοβαρά τις όποιες αποφάσεις αφορούν την καριέρα του και κατά συνέπεια τη ζωή του, αφού είναι ορατό ακόμα το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Η πρόταση που έχει φτάσει στα χέρια του είναι εξωπραγματική και δύσκολα θα βρει άλλος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο Ολυμπιακός φημολογείται ότι έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον «Φόρτου» με τις απολαβές του να αγγίζουν το 1,7 εκατ. ευρώ, μαζί με κάποια (εφικτά) μπόνους επίτευξης στόχων ανά σεζόν. Από τη μεριά τους, οι Άραβες προσφέρουν συμβόλαιο δύο ετών στον παίκτη, με τα χρήματα να ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ και να πλησιάζουν τα 7 εκατ. ευρώ, μαζί με το πριμ υπογραφής.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζήτησε διορία να απαντήσει στον Ολυμπιακό, με τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν μέσα στο 48ωρο του Σαββατοκύριακου, και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να έχουν διαπιστώσει πως υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια για την έκβαση της υπόθεσης.

Πάντως, η όποια προσπάθεια έχει γίνει από τους Πειραιώτες, με την συνάντηση με τον Μαρινάκη, δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον Φορτούνη, τον οποίο περιμένει στην Ολλανδία και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ