To συριζοτρολ Πεν Νταλαούρα κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για μαύρο χρήμα

 
δδ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 09/07/24 - 13:49

Το σήριαλ με τα τρολς στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται εμπλέκοντας όλο το σύστημα της Κουμουνδούρου. Η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να χαρακτηριστεί ως τραγέλαφος, ενώ το "όλα στο φως" του Στέφανο Κασσελάκη, μάλλον μπορεί να ερμηνευθεί ως η πολιτική των τρολ...Το σίγουρο είναι πως δεν θα πάνε για τα "μπάνια του λάου"

Σήμερα η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχαν μαύρα ταμεία και τρολς ερμηνεύοντας έτσι την προηγούμενη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε: «Δεν έχω βρει χρήματα που δίνονταν σε τρολ. Στον ΣΥΡΙΖΑ που ηγούμαι εγώ δεν υπάρχουν κονδύλια που πάνε σε τρολ».

Σε συνέχεια του σήριαλ ήρθε μια ανάρτηση από το τρολ Πεν Νταλαούρα που αβαντάρει τον Στέφανο Κασσελάκη. Σε ανάρτηση στο Χ, το τρολ επικαλείται πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega και αναφέρουν ότι έχουν ξοδευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2023, 2,5 εκατομμύρια επιπλέον της κρατικής χρηματοδότησης.

«Δημιουργείται λοιπόν το ερώτημα, από που προήλθαν αυτά τα επιπλέον 2,5 εκατομμύρια» καταλήγει στην ανάρτησή της η «Πεν Νταλαούρα» ρίχνοντας νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ