Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 25 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 24/06/24 - 23:57

Ζώδια: Σήμερα δεν θα συμβούν σημαντικές πλανητικές όψεις, αλλά η Σελήνη θα σχηματίσει δύσκολη όψη με τον Άρη και τον Ουρανό. Προσοχή λοιπόν στα ατυχήματα και καλό είναι να μην πάρουμε γρήγορες αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μέρα έντονης ανησυχίας για κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, όπου η προσπάθεια σας δεν επιβραβεύεται. Φροντίστε να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, γιατί θα βρεθείτε σε άβολη θέση με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, ίσως ο εκνευρισμός σας για το παραμικρό, δεν σας αφήνει να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας με λογική. Φροντίστε να ρίξετε τους τόνους και να χαρείτε τις επιλογές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία δύσκολη εργασιακή μέρα, όπως επίσης είναι σίγουρο ότι θα έχετε κάποιον εκνευρισμό, όχι απαραίτητα για σημαντικό λόγο. Προσοχή το βράδυ, όπου μπορεί να συμβούν ατυχήματα και ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Μην εμπιστευτείτε την κρίση τους, ή εκείνα που σας μεταφέρουν.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεστε όσο τίποτα άλλο σήμερα την φροντίδα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο ελπίζατε. Μία ανατροπή και μία κακή συνεννόηση θα παρουσιαστεί βραδινή ώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η μέρα σας γεμάτη υποχρεώσεις που μάλιστα θα σας παραπέμψουν σε περισσότερες ευθύνες και προβληματισμούς για τα επαγγελματικά σας, που από ότι φαίνεται τώρα το Καλοκαίρι, αυξάνονται αντί να μειωθούν.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια δημιουργική μέρα για σας, αλλά προσέξτε την μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχετε. Ίσως να είναι πολύ καλό να βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζεστε, μέσα από τις πολύ κοντινές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία απαιτητική μέρα για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε υπεροχή σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η εργασία σας απασχολεί έντονα, ιδίως αν ασχολείστε με μετακινήσεις και επικοινωνία. Είναι μέρα αρκετά κουραστική και χρειάζεται να έχετε υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή σήμερα στα οικονομικά σας, αλλά και σε καταστάσεις που σας αναγκάζουν να είστε απρόσεκτοι με τα συναισθήματα σας. Δεν είναι έξυπνο, να ακούτε λόγια από πρόσωπα που δεν έχουν καλή πρόθεση απέναντι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείτε σήμερα με ένα οικογενειακό σας θέμα, να δημιουργηθούν βλάβες στον χώρο σας, ή να κλείσετε οριστικά ένα θέμα που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι Ιχθύς, είναι πολύ πιθανό να έχετε μία εσωτερική ανησυχία, για πολλά θέματα που δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε ακόμη. Συναισθηματικά συνεχίζει να σας ευνοεί αυτή η περίοδος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ