Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τo Σ/Κ 22-23 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
42

Ενημερώθηκε: 21/06/24 - 21:43

ΖΩΔΙΑ: Η Πανσέληνος της [Φράουλας] στις 22/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω, προαναγγέλλει την αλλαγή των εποχών. Η συμμετοχή του Ερμή και της Αφροδίτης, μπορεί να λειτουργήσει συγκρουσιακά με τα συναισθήματα μας, εφόσον και ο Ποσειδώνας παρεμβάλλεται στο ολόγιομο φεγγάρι και χρειάζεται να αφήσουμε τις καταστάσεις να χαλαρώσουν πριν πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Μπερδεμένες υποθέσεις, ψέματα, εγκληματικότητα, κίνδυνος από νερό και χημικά.      

ΚΡΙΟΣ
Είστε έτοιμοι να κάνετε κινήσεις πολύ σημαντικές στα επαγγελματικά σας και οι ικανότητες σας δεν θα αμφισβητηθούν από το περιβάλλον σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε μία τάση να είστε προσεκτικοί σε κάποια πράγματα, αλλά όλο αυτό θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος θα σας δώσει αρκετή δύναμη να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, ιδίως για σας που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ένα ταξίδι ίσως γίνει για κάποιους λόγους που δεν αφορούν διασκέδαση και Καλοκαιρινές διακοπές, αλλά επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε συναισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις βρίσκεστε αυτή την περίοδο, κάτι που θα σας δώσει φτερά να ανταπεξέλθετε σε ότι συμβεί, απλά γιατί μπορείτε και το στηρίζετε. Βέβαια εδώ θα τονίσω ότι είναι κάποιες φορές αδύνατον να κατανοήσετε σε βάθος κάτι που συμβαίνει και δεν του δίνετε την απαιτούμενη αξία και προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το διήμερο θα νιώσετε έντονα την δύναμη της Πανσελήνου στην προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες του-της συντρόφου, όπως επίσης να κάνετε τις σχέσεις σας πιο ενδιαφέρουσες. Πιθανόν να υπάρξει καινούρια γνωριμία.

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά περισσότερα από άλλες φορές, ενώ εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια χρήματα που έρχονται από μια πηγή που δεν αφορά την εργασία σας. Κάποια θέματα της υγείας σας θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος θα τροφοδοτήσει τα δημιουργικά σας ταλέντα, θα σας δώσει μία παραπάνω ικανοποίηση στις συναισθηματικές σας υποθέσεις, αλλά και θα βρεθείτε κοντά στους προσωπικούς σας στόχους. Εσείς των τελευταίων ημερών χρειάζεστε μεγαλύτερη προσοχή σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ
Εσείς των πρώτων ημερών, θα σας απασχολήσουν κάποιες υποθέσεις που αφορούν ένα ακίνητο ή μία προσωπική σας προσδοκία, που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας. Μην γίνεστε εμμονικοί με κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις, επικεντρωθείτε με δύναμη στο μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μία καλή περίοδος για σας, αλλά έχει και κάποιες παγίδες που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε, να μετακινηθείτε, να φλερτάρετε, ενώ ο δρόμος για νέες γνωριμίες θα είναι ανοικτός. Ένα ψέμα μία περίεργη υπόθεση είναι πολύ πιθανό να ζήσετε εσείς των πρώτων και των τελευταίων ημερών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την Πανσέληνο στον τομέα των οικονομικών σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μία αναφορά σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε με λογική ένα προσωπικό θέμα, που μάλλον είναι σε λάθος βάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το Σάββατο η Πανσέληνος δεσπόζει στο δικό σας ζώδιο, ενώ πρόκειται να ολοκληρώσετε ένα προσωπικό σας στοίχημα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας δείξει τον δρόμο προς την επιτυχία, αλλά ο εγωισμός θα είναι ένας κακός σύμβουλος για την προσωπική σας ζωή. Βέβαια είστε πολύ τυχεροί αυτή την περίοδο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος γίνεται σε ένα αρκετά πολύπλοκο τομέα σας και ανασύρει από την ψυχή σας εικόνες, μνήμες και υποσυνείδητα συμπλέγματα. Αφήστε πίσω σας τα παλιά και επικεντρωθείτε σε ότι μπορείτε να ζήσετε από εδώ και πέρα. Αυτή την περίοδο θα έχετε μία έντονη ανάγκη να μοιραστείτε με πρόσωπα εμπιστοσύνης, τις ανησυχίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κοινωνικότητα σας εξελίσσεται πολύ καλά αυτή την περίοδο, όπου μάλιστα θα υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα επιδιώξουν να μπουν στην συναισθηματική σας ζωή, με έναν μεγάλο, ή σύντομο ρόλο. Βέβαια δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μάλλον αφορούν κάποια πρόσωπα που σας πιέζουν υπερβολικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ