Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 14 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 13/06/24 - 23:50

Ζώδια: Η Παρασκευή είναι μία πλούσια σε γεγονότα μέρα, όπου με τις πολλές εναλλαγές δημιουργείται ένα κλίμα περίεργων συμπτώσεων, υπερβολών, αλλά και πνευματικών αναζητήσεων. Ο Ήλιος με τον Ερμή σε σύνοδο, φέρνουν πολλές ειδήσεις και πληροφορίες στα ζώδια [Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες].

ΚΡΙΟΣ

Είναι μέρα έντονης επικοινωνίας, όπου πιθανόν να βάλετε στο πρόγραμμα σας μικρά και ευχάριστα ταξιδάκια που σας δημιουργούν έντονο το ενδιαφέρον για πληροφορίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία του Ερμή δημιουργεί την καθημερινότητα σας και ενώ χθες μπορεί να είχατε κάποιες δυσκολίες από τις απαιτητικές γωνίες που σχημάτιζε, σήμερα θα βοηθήσει ουσιαστικά τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ηλίου – Ερμή στο δικό σας ζώδιο, είναι μία θέση αρκετά θετική για την επικοινωνία σας, ακόμη και σε δύσκολες υποθέσεις. Συμβουλή μου είναι να μην κάνετε πολλά πράγματα μαζί και να ανανεώσετε κάποιους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, ίσως οι βλέψεις σας για κάποια θέματα να γίνουν πιο εσωτερικές και να μην επιθυμείτε να τις μοιραστείτε με τους άλλους. Είναι μία στιγμή πολύ σημαντική για σας και τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας θα είναι αρκετά κοινωνική και πλούσια σε γεγονότα, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη, γι αυτό μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας θα έχει έντονη κίνηση, νέες πληροφορίες, καλές επαγγελματικές προοπτικές και μεγάλες προσδοκίες. Από το βράδυ η Σελήνη αφήνει το δικό σας ζώδιο και περνά στον Ζυγό, μετατοπίζοντας τις ανάγκες σας σε πιο πρακτικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα δεν έχετε περάσει ιδιαίτερα καλά τις δύο τελευταίες μέρες, αλλά τώρα κάνετε μία στροφή στην διάθεση σας και φροντίστε να συναντήσετε πρόσωπα που σας γεμίζουν θετικότητα και ενθουσιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας αρκετά κοινωνική, αλλά προς το βράδυ θα νιώσετε ότι κάποιος ή μία κατάσταση έχει βαλθεί να σας χαλάσει την διάθεση. Ίσως δεχθείτε μία ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι καλή μέρα για συμφωνίες, αλλά και για να βάλετε μία επαγγελματική υπόθεση σε σειρά. Ένα μήνυμα και μία συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας φέρει χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα θα σας γεμίσει με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μάλιστα θα βρεθείτε σε μία πολύ καλή στιγμή γιατί θα δεχθείτε υποστήριξη από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους τα συναισθηματικά σας πλάνα έχουν πολύ ενδιαφέρον, ενώ θα μπορέσετε να βρεθείτε κοντά με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και νιώθετε πνευματική συγγένεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μία γιορτή, ένα κοινωνικό κάλεσμα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι όλα βρίσκονται υπό την επιρροή του Κρόνου, που ρυθμίζει και κρίνει τα έργα σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ