Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 13 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 12/05/24 - 23:45

Ζώδια: Η ανατρεπτική και ασταθείς όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, θα φέρει κάποιες έντονες ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα, αστάθεια μέσω των προσωπικών επιλογών, αλλά και την τάση ασυμφωνίας και έντονης αλλαγής κοινωνικοπολιτικών καταστάσεων. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ενώ θα υπάρξει εύνοια στους Παρθένους και Αιγόκερους.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι την περίοδο αυτή η αστάθεια που θα υπάρχει θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά και συναισθηματικά. Μην παίρνετε γρήγορες αποφάσεις και μην αφήσετε τα πράγματα να λειτουργούν με ανεύθυνο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους είναι μία αρκετά ανανεωτική περίοδος όπου ο Ήλιος λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο σας έρχεται σε επαφή με τον πλανήτη του απρόβλεπτου, τον Ουρανό. Βρίσκεστε σήμερα έτοιμοι για να απορρίψετε ότι σας δημιουργεί βάρος και ευτυχώς θα το κάνετε με μεγάλη ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η σύνοδος του Ήλιου – Ουρανού στον 12 τομέα σας, θα σας δημιουργήσει μία έντονη αναστάτωση, που μπορεί να προέρχεται από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε επαγγελματικές εξελίξεις, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία έντονη κοινωνική ζωή, ΄που μπορεί να συναντήστε φιλικά σας πρόσωπα, να δεχθείτε κάποιες προσκλήσεις, αλλά και να δημιουργήσετε νέα σχέδια και στόχους.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον σήμερα, εφόσον καινούριες προσθήκες θα σας δημιουργήσουν ανανεωτικές τάσεις. Νέα πρόσωπα, καινούριες προτάσεις και διαφορετικές συνθήκες θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι ακόμη και να μην είστε στα καλύτερα σας, όλα συνωμοτούν για να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Η σύνοδος που πραγματοποιείται σήμερα, θα σας δημιουργήσει μία πολύ θετική συνθήκη σε ότι έχει να κάνει με πνευματικές υποθέσεις, ταξίδια και συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μέρα αρκετού άγχους, κυρίως για σας που έχετε οικονομικές υποθέσεις να επιλύσετε. Κάποιες καταστάσεις που θα σας ενοχλήσουν, προέρχονται από το παρελθόν, όταν δεν μπορέσατε να τις επιλύσετε και τώρα σας βγαίνουν με μορφή παραπόνων και πικρίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών, πολλά πράγματα θα έχουν μία έκρυθμη κατάσταση, ιδίως αν αυτά αφορούν τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Είστε έτοιμοι για αλλαγές και αυτό έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, είναι αρκετά απαιτητική η μέρα σας, κυρίως για τα επαγγελματικά, όπου μπορεί να σας δημιουργηθούν εξτρά υποχρεώσεις και νέες συνθήκες που δεν είχατε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα θα σας ανταμείψει πάρα πολύ, εφόσον θα έχετε ένα υπέροχο άνοιγμα σε κάθε προσωπική σας επιδίωξη. Είστε γεμάτοι από ιδέες και κάθε καινούρια προσθήκη στην ζωή σας, θα σας φέρει επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, σίγουρα δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση. Ίσως να έχετε κάποιες οικογενειακές στιγμές που θα σας ταράξουν, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξετε σπίτι, ή να φτιάξετε κάτι στον χώρο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε μία τάση για να ανοίξετε περισσότερο τους ορίζοντες σας, αλλά θα προσέχετε τις μετακινήσεις σας, ιδίως αν οδηγείτε. Σε συναισθηματικό επίπεδο, είστε έντονα αναστατωμένοι και πικραμένοι με τους άλλους, όπου αυτό το χρονικό διάστημα μαθαίνετε πράγματα που σας αφορούν και σας γεμίζουν με ανασφάλεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ