Ο Πρώτος από εμάς: Έγκυος η Κάτια αλλά… δεν ξέρει τον πατέρα!

 
Ο Πρώτος από εμάς: Έγκυος η Κάτια αλλά… δεν ξέρει τον πατέρα!

Ενημερώθηκε: 28/10/23 - 10:18

Η Κάτια λέει το «ναι » στη σειρά Ο Πρώτος από Εμάς, βγάζοντας από την άσχημη θέση τον ‘Εβαν, που για λίγο πίστεψε ότι δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Η ‘Ελενα και ο Νικόλας τσακώνονται για τα μυστικά που κρατάει ο ένας από τον άλλον.

Ο Άλκης αισθάνεται για πρώτη φορά καλά με την επίσκεψη του πατέρα του. Η Κάτια έχει φύγει για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά σκέφτεται συνεχώς τον Άλκη, που έχει ξεκινήσει τις ακτινοθεραπείες και δεν δέχεται να δει κανέναν. Τελικά ο Νικόλας κα ι ο Φίλιππος πηγαίνουν στο σπίτι του «πραξικοπηματικά», αλλά εκείνος τους διώχνει και ξεσπά σε κλάματα. Η όχι και τόσο τυχαία συνάντηση της ‘Ελσας και του Τάσου τούς φέρνει πιο κοντά, ώσπου η ξαφνική είσοδος του Κοσμά στο σπίτι τον φέρνει αντιμέτωπο με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η Χριστίνα «πέφτει» πάνω στη νέα σχέση του Φίλιππου, κατηγορώντας τον ίδιο για ψεύτικες ελπίδες. Η Έλενα χάνεται στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, ενώ ο Νικόλας κάνει την πρώτη του επίσκεψη σε ψυχοθεραπεύτρια.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Νικόλας είναι γοητευμένος με την ψυχολόγο του. Η Έλσα δεν μπορεί να ξεχάσει τον Τάσο, αλλά κι εκείνος τη διεκδικεί.

Η Σοφία δεν μπορεί άλλο να αντισταθεί στην επιθυμία της να κάνει έρωτα με τον Νώντα. Έχει κανονίσει μαζί του ραντεβού και παλεύει συνεχώς με τις τύψεις που νιώθει απέναντι στον Κοσμά.

Η Κάτια επιστρέφει από το ταξίδι του μέλιτος και κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Άλκη. Το τεστ της εγκυμοσύνης που κάνει βγαίνει θετικό αλλά δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας!

Πηγή: Mediatime

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ