ΠΑΟΚ: Ξεκούραση και μετά… Ολλανδία

 
ΠΑΟΚ: Ξεκούραση και μετά… Ολλανδία

Ενημερώθηκε: 01/07/23 - 13:57

Ο πρώτος κύκλος προπονήσεων ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/7) στη Νέα Μεσημβρία και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται πλέον για το ταξίδι του στην Ολλανδία και το Τέχελεν, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Αύριο, Κυριακή, η ομάδα έχει ρεπό και την επομένη θα «πετάξει» για τη «χώρα της τουλίπας».   

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει μαζί του και αρκετούς μικρούς που θα πάρουν την ευκαιρία τους στα τέσσερα φιλικά που θα δώσουν οι «ασπρόμαυροι» στις Κάτω Χώρες. Πάντως, η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση άφησε ένα... κουσούρι καθώς ο Φιλίπε Σοάρες έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Η κατάσταση του Πορτογάλου μέσου θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (3/7), όταν με το καλό φτάσει η αποστολή στην Ολλανδία. 

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Τέχελεν είναι αναλυτικά οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Σάστρε, Λύρατζης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Κανίς, Π. Τζίμας, Βρακάς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι, Γιαξής. 

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Τρίτη (4/7), ενώ ο Στέφαν Σβαμπ δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή, λόγω προσωπικού ζητήματος, αλλά θα βρίσκεται στην Ολλανδία τη Δευτέρα.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Tags