Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συμμετέχουν στην πανεργατική απεργία της Τετάρτης.
Για την διευκόλυνση της συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας, οι συρμοί σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ θα κυκλοφορήσουν από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. καθώς έχουν προκηρυχθεί στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.
Καθηλωμένα θα μείνουν τα τρένα και ο προαστιακός λόγω της 24ωρης απεργίας των σιδηροδρομικών.
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, καθώς οι ναυτεργάτες συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση. Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» καλούν σε απεργιακή προσυγκέντρωση στις 5.30 π.μ. στον ΗΣΑΠ (πλοία «BLUE STAR») και στη συνέχεια στη συγκέντρωση στον Πειραιά.
Αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία έχουν πάρει επίσης οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καθηλώνοντας τα αεροσκάφη.