Παναθηναϊκός: Ψηλά ο Ούγγρους μεσοεπιθετικός Λάζλο Κλαϊνχάισλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Παναθηναϊκός: Ψηλά ο Ούγγρους μεσοεπιθετικός Λάζλο Κλαϊνχάισλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 09/01/23 - 17:26

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες της ομάδας.

Οι πράσινοι, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, αναμένεται να πάρουν τόσο έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στην θέση 8-10 όσο και άλλον ένα στα εξτρέμ ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος εξτρέμ.

Ένας παίκτης που έχει προταθεί στο τριφύλλι είναι ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός της Όσιγιεκ, Λάζλο Κλαϊνχάισλερ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και στα άκρα. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής Ούγγρος κερδίζει πόντους και ανεβαίνει ψηλά στην λίστα του τριφυλλιού. Είναι πιθανό δηλαδή να αποτελέσει τον έναν από τους δύο παίκτες που θα αποκτηθούν για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Το τριφύλλι κοιτάζει κι άλλη μία περίπτωση σίγουρα για την θέση αυτή. Ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχει εκφράσει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει, με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό να αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν... ψήνεται τόσο να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Το συμβόλαιο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή με την ομάδα του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι προσπάθειες για να ανανεώσει φαίνεται να έχουν πέσει στο κενό. Μένει να δούμε πως θα προχωρήσει η υπόθεση αυτή. 

Όπως και να έχει οι μεταγραφικές υποθέσεις φαίνεται ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το τριφύλλι. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ