Βιασμός παιδιού στον Κολωνό: Στο μικροσκόπιο το κινητό και ο υπολογιστής του 53χρονου παιδοβιαστή

 
paidoviastis

Ενημερώθηκε: 11/10/22 - 08:05

Ογκωδέστατη η δικογραφία για τον παιδοβιαστή και μαστροπό του Κολωνού η οποία σχηματίστηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα για σχεδόν έναν μήνα, για την δράση του 53χρονου, που σύμφωνα με τις κατηγορίες εξέδιδε τη 12χρονη και σε άλλους άνδρες.

Το ενδιαφέρον πλέον των αρχών στα ευρήματα στο κινητό τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή του 53χρονου βιαστή του Κολωνού προκειμένου να εντοπιστούν οι 213 «πελάτες» που ήθελαν να συνευρεθούν με το το 12χρονο κορίτσι αλλά και να έχουν πλήρη εικόνα για την δράση του παιδοβιαστή.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση, καθώς πιστεύουν πως δεν μπορεί ένα άτομο στα 53 του χρόνια να μπει ξαφνικά σε αυτή την διαστροφική διαδικασία του βιασμού και της εκπόρνευσης ενός 12χρονου παιδιού καθώς συνήθως αυτά τα άτομα έχουν παρελθόν, επαφές και γνωριμίες στον βρώμικο και σκοτεινό κόσμο της παιδοφιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στα 213 άτομα φέρονται να είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο και να είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για το κοριτσάκι το οποίο μίλησε για τουλάχιστον 10 άνδρες που το είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Τέλος. οι αρχές ερευνούν αν ο 53χρονος δρούσε μόνος του, ή κρύβεται κάποιο κύκλωμα πίσω από εκείνον, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

Εκτιμάται ως ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο και άλλο πρόσωπο, να γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε το 12χρονο κοριτσάκι και να σώπαινε. Το συγκεκριμένο άτομο είναι κομβικό στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αν «σπάσει» και μιλήσει, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

H Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις. Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται», είπε στην εκπομπή Live News.

Άλλωστε η εισαγγελία άσκησε χθες ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ