Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σήμερα ετοίμασε κεφτεδάκια με σάλτσα από πιπεριές και ντομάτα.
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια: 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 φέτα ψωμί, ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη 1 αβγό, χτυπημένο 1 πρέζα ξερή ρίγανη 1/3 φλ. ελαιόλαδο ½ φλ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνιτούρα
Για τη σάλτσα: ½ φλ. ελαιόλαδο 4 πράσινες πιπεριές κέρατα, κομμένες σε χοντρές ροδέλες 4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε χοντρές ροδέλες 300 γρ. τριφτή ντομάτα, Γκρέκα 2 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 πρέζα ζάχαρη αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση.