Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί και πατάτες φούρνου από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά για τα μπιφτέκια: 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, 200 γρ. χοιρινό κιμά, 2 μεσαία ξερά κρεμμύδια, 1 σκελίδα σκόρδο, 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, 200 γρ. φρέσκο γάλα, 2 αυγά, 5 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. ξύδι, 200 γρ. τυρί φέτα, ¼ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό, 1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη, 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υλικά για τις πατάτες: 3 μεσαίες πατάτες, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 λεμόνι το χυμό και το ξύσμα, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κλωνάρι δεντρολίβανο, 2 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη, 100 γρ. ζωμός λαχανικών, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υλικά για το σερβίρισμα: 6 φέτες χωριάτικο ψωμί, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη.