Ήττα για Ολυμπιακό, εντός έδρας από τον ΑΠΟΕΛ (0-1)

 
LIVE: Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ 0-1 στο 10' (συνεχής ενημέρωση)

Ενημερώθηκε: 30/09/16 - 00:22

Ο Ολυμπιακός, αν και εμφανίστηκε καλύτερος, σε σχέση με τον αγώνα στη Λάρισα, εν τέλει, δεν απέφυγε την ήττα και μάλιστα εντός έδρας, από τον εξαιρετικά στημένο ΑΠΟΕΛ, μέσα στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (0-1).

Στο 10ο λεπτό, ο Μιλάνοφ βγήκε από τα δεξιά, σέντραρε, ο Λεάλι πραγματοποίησε μια πολύ άσχημη έξοδο και ο Σωτηρίου με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ, μαζί με τους περίπου 2.000 φίλους της ομάδας του.

Οι "ερυθρόλευκοι" που παράλληλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν τους 6 βαθμούς, βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης, πέταξαν στα "σκουπίδια" όσες στιγμές τους παρουσιάστηκαν, ενώ στάθηκαν και άτυχοι αφού η μπάλα χτύπησε και τρεις φορές στα δοκάρια της εστίας του ΑΠΟΕΛ.

Με τη νέα ήττα, έπειτα από εκείνη κόντρα στην ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε οριακό σημείο, τη στιγμή που ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ και κόσμος δείχνει να εξαντλεί τα περιθώρια υπομονής του (μετά και τα γνωστά που συνέβησαν το καλοκαίρι), αφού σε πολλές στιγμές υπήρξαν αποδοκιμασίες, με κορυφαία το συμβάν στο 62', με την αλλαγή του Μάριν.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο (Μαρτίνς 78'), Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Φορτούνης (Ελιουνούσι 64'), Μάριν (Καρντόσο 78'), Ιντέγε

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Λάγκο, Καρλάο, Μερκής, Μιλάνοφ, Μοράις, Βάντερ (Εφραίμ 68'), Γιαννιώτας (Αστίθ 82'), Σωτηρίου, Βινίσιους, Μπερτόλιο (Αρτυματάς 64')