Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 01/01/22 - 17:23

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου δημιουργεί θετικό τρίγωνο, με τον πλανήτη Ουρανό, ενεργοποιεί μία θετική αλλαγή, στο ξεκίνημα του 2022. Η είσοδος επίσης του Ερμή στον Υδροχόο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, ένδειξη μιας πολύ φλύαρης περιόδου. Ταυτόχρονα με την νέα Σελήνη, έχουμε πάντα σύνοδο Σελήνης, Ηλίου, όπου ξεκινά ένας νέος κύκλος δράσης, ανάλογα και το προσωπικό μας ωροσκόπιο. Είναι μία πολύ σημαντική χρονική στιγμή, όπου μας δημιουργεί θετικότητα και ευχάριστες ανατροπές. Νέες συνθήκες, φροντίζουν να αποδεσμευτούμε από το γκρίζο χρώμα, της προηγούμενης περιόδου, βάζοντας την ελπίδα ενεργή στην ζωή μας.

Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ξεκινά ένας νέος Σεληνιακός κύκλος για σας, όπου θα σας απασχολήσουν ενεργά οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η σκέψη σας θα είναι στραμμένη σε κάθε τι που θα σας βγάλει, από την χαλαρότητα, ενώ είστε έτοιμοι για δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σας απαλλάξει από τοξικά πρόσωπα, που σίγουρα ήρθε η στιγμή να απομακρυνθούν από την ζωή σας. Την θέση τους θα πάρουν άνθρωποι, που θα φροντίσουν, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να ταξιδέψετε, με το μυαλό ή το σώμα, σε καινούριους προορισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Νέα Σελήνη, ενεργοποιεί οικονομικά θέματα που ίσως είχατε αφήσει σε αναμονή, όπως υποθέσεις που αφορούν, ασφάλειες, δικαστήρια, κληρονομικά κ. α. Γενικότερα είναι περίοδος, όπου θέλετε να βάλετε σειρά σε κάθε οικονομική και συναισθηματική σας εκκρεμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, για να βάλετε την προσωπική σας ζωή, σε πρώτο πλάνο. Η Νέα χρονιά έχει μπει πολύ δυναμικά, για να κάνει πιο ξεκάθαρες τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη σας φέρνει, πολλές υποχρεώσεις, νέους επαγγελματικούς προορισμούς και καινούρια δράση για να επιβληθείτε κοινωνικά και γενικότερα να λάμψετε στον εργασιακό σας χώρο. Πολύ πιθανόν να σας γίνει νέα πρόταση, που θα συνδυάζεται με κάποια μετακίνηση, ή αλλαγή στον τόπο διαμονής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η περίοδος, έρχεται να σας υπενθυμίσει, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και αρχή του δευτέρου, ότι η τύχη θα έρθει με τον πιο ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο. Η χαρά δεν θα σας κάνει έκπτωση και αφήστε τα γεγονότα να μιλήσουν την κατάλληλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη, θα σας φέρει πιο κοντά στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Για κάποιους από σας, οι επιλογές που είχατε κάνει, σας είχαν απομακρύνει από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε και να δείξετε μεταμέλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα φέρει νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Χρειάζεστε την αλλαγή και βρίσκεστε πολύ κοντά στο να απαλλαγείτε από τοξικές συμπεριφορές και πρόσωπα που δεν ταιριάζουν στην δική σας κοσμοθεωρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θα είναι τα δεδομένα που θα υπάρξουν, σε αυτή την Νέα Σελήνη, που θα σας δείξει λύσεις στο να κερδίσετε χρήματα μέσα από ξαφνικές διαδικασίες. Είναι μία χρονική στιγμή, που όλα συνωμοτούν, για να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιούργησαν τροχοπέδη στην εξέλιξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, φέρνει μία έκρηξη συναισθημάτων στην προσωπική σας ζωή, όπου το διαφορετικό και το ανανεωτικό, θέλει να σφραγίσει την περίοδο αυτή. Το 2022, ήρθε, σίγουρα να σας ανανεώσει και να σας βγάλει από τα στενά πλαίσια των άδικων φόβων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η δυναμική της Νέας Σελήνης, σας δημιουργεί την ανάγκη της ενδοσκόπησης. Ίσως μάλιστα η οικογένεια να παίξει έναν βοηθητικό ρόλο σε αυτή σας την προσπάθεια και θα ξεκινήσετε μία διαδικασία οριοθέτησης σας, βάση των πιο βαθιών αναγκών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καλά που έρχονται για σας το 2022, μετά από την είσοδο του Δία στο δικό σας ζώδιο, έχουν και συνέχεια. Έτσι η Νέα Σελήνη στον ενδέκατο τομέα σας, δείχνει την επιθυμία που έχετε, για συναισθηματικές αλλαγές, νέους φίλους, αλλά και νέα σχέδια για το μέλλον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ