Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 31/12/21 - 19:28

Καλή χρονιά, γεμάτη φως και δύναμη, υγεία και αγάπη.

Το ποδαρικό για την νέα χρονιά, έχει μία επαναστατική χροιά. Από την μία το απόλυτα ακριβές τρίγωνο με Ήλιο – Ουρανό, δείχνει μία δεκτικότητα σε νέα δεδομένα, την αλήθεια των πραγμάτων, τους νέους πνευματικούς αρχηγούς και την απαλλαγή των φόβων. Η αίσθηση που μου δίνει η πρώτη μέρα της χρονιάς, είναι μία προσπάθεια για να φύγουμε από τα δύσκολα, να νιώσουμε καλύτερα, ενώ η θέση της Σελήνης, έχει την προσμονή μιας αλλαγής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει άμεσο αποτέλεσμα.

[Εδώ θα κάνω μία πρόβλεψη, που δεν αφορά αυτή την μέρα, αλλά το σύνολο του 2022. Από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο, θα υπάρξει μία μεγάλη θετική προοπτική, που θα βάλει νέα δεδομένα, σε ότι επικρατεί έως τώρα, σε κοινωνικό και παγκόσμιο επίπεδο].

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί από σας θα νιώσετε χαρά για την νέα χρονιά, άλλοι όμως θα κάνετε μία [απογραφή] μιας συναισθηματικής ή επαγγελματικής κατάστασης. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα χρειαστείτε, ψυχολογική ενίσχυση από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι, από τις 2 προηγούμενες χρονιές, μην αφήσετε τα πράγματα να σας καθοδηγούν λάθος. Κάνετε τις κινήσεις, που θα σας βγάλουν από μία ανούσια αναμονή, που σας είναι περιττή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, οι μέρες αυτές είναι πολύ ενδιαφέρουσες και η χρονιά έχει για σας πολλές εκπλήξεις. Σήμερα λοιπόν αφήστε στην άκρη κάθε σκέψη που δεν ανήκει στην εορταστική ατμόσφαιρα και φροντίστε να κάνετε πρόγραμμα, μόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε λίγο κουρασμένοι, ή οι γιορτές σας έχουν [ταλαιπωρήσει] αρκετά, αντί να σας ξεκουράσουν. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα μεγάλα σχέδια και τις σπουδαίες αποδράσεις, που θα σας δώσουν παραπάνω έγνοιες και περιοριστείτε σε αγκαλιές και προορισμούς πολύ γνώριμους.

ΛΕΩΝ

Το 2022 είναι γεγονός και εσείς είστε γεμάτοι από λαχτάρα για νέα γεγονότα στην ζωή σας. Αν και θα σας συντροφεύουν όλη την χρονιά, Κρόνος και Ουρανός, με πιέσεις και τις ανατροπές, σήμερα θα έχετε μία έντονη συναισθηματική άνθηση, που σίγουρα δεν θα νιώσετε μοναξιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και σχέδια για το μέλλον. Μην αφήσετε να σας δημιουργήσει κανένας ένταση και άδικες ανατροπές. Είστε γεμάτοι από θετικότητα και όλα είναι πολύ αρμονικά γύρω σας, αρκεί να μην σας παρασύρουν οι παραξενιές των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Για σας το 2022, έρχεται με νέα δεδομένα για οικογενειακά θέματα, ακόμη και για ζητήματα που αφορούν την κατοικία σας. Αλλαγές λοιπόν και καλές προοπτικές, που σίγουρα θα σας δώσουν μία ευχάριστη νότα, για μία Πρωτοχρονιά γεμάτη μετακινήσεις και αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία πολυέξοδη, ή ανασφαλή περίοδο, κακής διαχείρισης των οικονομικών σας. Μην αφήσετε επίσης να σας ταλαιπωρούν τα λάθος συναισθήματα, ή οι λάθος επιλογές σας. Είναι μέρα χαράς και είστε εσείς που θα ρυθμίσετε τον τρόπο και τα πρόσωπα που θέλετε να έχετε δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, είναι σίγουρο ότι βρίσκεστε σε μία στιγμή που τα συναισθήματα σας χρειάζονται καλύτερη διαχείριση. Ίσως μάλιστα να χρειαστείτε μία ανανέωση σε ότι υπάρχει, μέχρι τώρα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία μέρα που θα νιώσετε ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνετε. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, αφορούν την προσωπική σας ζωή, ενώ πολύ σύντομα θα έχετε στα χέρια σας, τα πειστήρια για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μάλλον το 2022, θέλει να σας υπενθυμίσει αρκετά ζητήματα που είχατε [θάψει] για κάποιο χρονικό διάστημα στο σκοτεινό θάλαμο του υποσυνειδήτου σας. Σήμερα θα νιώσετε αυτή την μαγική αλλαγή και μην την αγνοήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ότι και να συμβαίνει γύρω σας, εσείς θα έχετε μία πολύ καλή πληροφορία για να μην πέσετε σε λάθη και ανακρίβειες. Έτσι λοιπόν ξεκινά το 2022, με αναφορές που θα σας κάνουν το τοπίο ξεκάθαρο.