Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 21/12/21 - 03:26

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Φτάνουμε σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός, το Χειμερινό ηλιοστάσιο, με την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Θα συμβεί στις 17.58 ώρα Ελλάδας, όπου σημαίνει ότι ξεκινά επίσημα ο Χειμώνας, στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει η Ελλάδα.

Θα έχουμε λοιπόν την κορύφωση μιας δυνατής ενέργειας, όπου σταδιακά από αύριο, το σκοτάδι, θα αφήνει χώρο στο φως, όπου θα μεγαλώνει η μέρα και θα φέρει την λύτρωση στις ψυχές μας.

Την μέρα αυτή ας πιστέψουμε στο θαύμα, στο αδύνατο και στην εσωτερικότητα μας. Όλα μπορούν να συμβούν όταν υπάρχει αγνή και καθαρή πρόθεση.

Πιο αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια είναι:

ΚΡΙΟΣ

Μία αναφορά σε ένα επαγγελματικό σας θέμα μπορεί να συμβεί. Ο Ήλιος το επόμενο διάστημα θα δεσπόζει στον δέκατο ηλιακό σας τομέα, όπου σημαίνει αρκετή διάθεση για να αναδειχθείτε και να φτάσετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τα γεγονότα θα έχουν να κάνουν με πνευματικές ανησυχίες, τόπους μακρινούς, σπουδές και και νομικές υποθέσεις. Πολύ πιθανόν να έχετε ένα μυστικό σχέδιο, που θα το ανακοινώσετε αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν αναγεννησιακές καταστάσεις, ενώ είχατε φτάσει σε ένα πολύ χαμηλό ενεργειακά σημείο, που τώρα θα σας εγκαταλείψει σιγά, σιγά. Ίσως να χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα αυτή σας δείχνει την θέση που κατέχετε, σε κάθε σημαντική σχέση της ζωής σας. Μία στιγμή του χρόνου, που θα φωτιστούν αρκετές σκέψεις σας και σίγουρα, θα βρείτε λύσεις και στις πιο δύσκολες και πολύπλοκες συμπεριφορές των άλλων.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο να προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκεστε στο σημείο που θα δώσετε μεγαλύτερη βάση στις εργασιακές σας υποθέσεις. Είναι βέβαια και η στιγμή, που χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη φροντίδα στο σώμα σας και να βάλετε ένα υγιεινό τρόπο στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για σας, η 21/12, όπου θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε αρκετά πράγματα, να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες σας και να αρχίσετε ένα νέο έργο. Ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, που θα έχουν καλό αποτέλεσμα τους επόμενους μήνες.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα αυτή θα σας θυμίσει έντονα ότι πρέπει να ρυθμίσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά παράλληλα θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τις ανάγκες της οικογένειας σας. Μία εποχή που όλα θα πρέπει να τα ζυγίσετε με σωστό τρόπο, για να μην ακούσετε παράπονα από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ένα από τα σημάδια, ότι το περιβάλλον σας, θα παίξει καθοριστικό ρόλο τις μέρες των εορτών. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε μία μικρή μετακίνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συναισθήματα σας βρίσκονται σε μία περίοδο χάους, ή απόλυτης αρμονίας. Το θετικό είναι ότι θα έχετε μία ανοδική πορεία το επόμενο διάστημα, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις οικονομικές σας δυνατότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμφίβολα, αυτή είναι η εποχή σας, όπου ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο και αρχίζει επίσημα ο Χειμώνας. Με την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, υπάρχει μία πολύ βαθιά επιθυμία, να νικήσετε το σκοτάδι, κάτι που είστε σε θέση να το πραγματοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, μπορώ να εντοπίσω μία εσωτερική αναζήτηση, μία δυνατή επιθυμία σας να κερδίσετε πάνω στους εχθρούς σας, ή πάνω σε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενεργοποιήστε τα θετικά σας στοιχεία και απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Είναι καιρός να φροντίσετε αυτό που σας δίνει χαρά, τους στόχους σας, αλλά και τις επιθυμίες σας, χωρίς εκπτώσεις και αναβολές.