Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ενημερώθηκε: 18/12/21 - 22:24

Ζώδια: Η τελευταία Πανσέληνος του 2021, πραγματοποιείται σήμερα στις 6. 35 π.μ ώρα Ελλάδας, στις 27 μοίρες του άξονα Διδύμων – Τοξότη. Είναι μία στιγμή που ολοκληρώνονται καταστάσεις πάνω σε επικοινωνιακά θέματα, μετακινήσεις, ταξίδια, το περιβάλλον που ζούμε, υποθέσεις με στενούς συγγενείς, εκπαίδευση και γενικότερα αντιπροσωπεύει τα νεαρά άτομα. Πάντα μία Πανσέληνος είναι το αποτέλεσμα μιας κατάστασης που ξεκινά με την Νέα Σελήνη. Στην προκειμένη περίπτωση, Νέα Σελήνη είχαμε στις 4/12, όπου ήταν και έκλειψη Ηλίου. Το γεμάτο φεγγάρι θα κάνει μία πολύ θετική όψη με τον Δία, όπου είναι η πιο αισιόδοξη στιγμή, πριν μας εγκαταλείψει το 2021.

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε σας η νοητική ανησυχία, οι πολλές συζητήσεις, η γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητα σας, θα είναι εκείνο που θα το πολλαπλασιάσει αυτή η Πανσέληνος. Δεν αποκλείεται να αναζητήσετε μία νέα εργασία, κάνοντας αυτή την περίοδο κάποιες καινούριες συναντήσεις και συνεντεύξεις, με άτομα κλειδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο, με έναν θετικό τρόπο θα απολαύσετε μία στιγμή που θα σημαίνει, μία ευκαιρία, ή μία καλή συμφωνία, όπως επίσης και μία αύξηση. Μπορεί επίσης να έχετε μία σημαντική γνωριμία, που θα νιώσετε ικανοποίηση και σιγουριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πρωταγωνιστές, λίγο πριν αλλάξει το 2021. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε περισσότερο αποδέκτες, της επιρροής αυτής της Πανσελήνου. Κάποιοι από σας, θα έχετε σημαντικό λόγο να νιώθετε πολύ καλά, λόγο κάποιου γεγονότος που έχει συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος θα διογκώσει τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, με πολλές σκέψεις και ανησυχίες. Θα σας δείξει επίσης τρόπους να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν κακή διάθεση και ο κύριος λόγος είναι, οι λάθος άνθρωποι, που έχετε εμπιστευτεί.

ΛΕΩΝ

Είναι μία πάρα πολύ καλή στιγμή για σας, η Πανσέληνος του Δεκέμβρη. Το φεγγάρι αυτό ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων σας, τις φιλίες σας, τις σχέσεις σας γενικότερα. Ίσως να γνωρίσετε κάποιο σημαντικό πρόσωπο, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα, αλλά και την οικογένεια σας. Ίσως είστε πολύ απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας και στερείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την παρουσία σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ θετική Πανσέληνος προς εσάς, που θα σας δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες να σκεφτείτε μία μετακίνηση, να γίνετε πιο δεκτικοί στις αλλαγές. Νομικές υποθέσεις, σπουδές και επικοινωνία με άτομα που μένουν αρκετά μακρυά από σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την περίοδο, όπου θα ολοκληρώσετε κάποια θέματα που αφορούν, εφορεία, κληρονομικά και χρήματα που διαχειρίζεστε και με κάποιο άλλο πρόσωπο. Η Πανσέληνος σήμερα θα φωτίσει τα συναισθήματα σας, βάζοντας χαρά στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απέναντι από το δικό σας ζώδιο, πραγματοποιείται η Πανσέληνος, όπου μπαίνουν σε προτεραιότητα οι σημαντικές σας σχέσεις. Γενικότερα θα έχετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, με τα άτομα που έχετε επιλέξει να είστε μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος, απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειας σας, οπότε και καλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα που βλάπτουν την γενικότερη φυσική σας κατάσταση. Μην υπερβάλετε με την διατροφή σας, ίσως κάτι δεν κάνετε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πολύ θετική Πανσέληνος, κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, όπου νιώθετε γεμάτοι από ενέργεια και δημιουργικότητα. Η έκφραση σας έχει έντονη επιρροή στους άλλους, που αυτό σημαίνει ότι, δεν θα περνάτε απαρατήρητοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Επηρεάζεστε σήμερα από την Πανσέληνο, στον άξονα καριέρα – οικογένεια. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο, όπου είναι καιρός να συζητήσετε και να πάρετε κάποιες αποφάσεις, ακόμη και αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι για αυτό. Επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και φροντίστε να μην τις χάσετε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ