Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ενημερώθηκε: 09/12/21 - 22:34

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση που μπλοκάρει τα συναισθήματα μας, ενώ οι ευαισθησίες είναι υπερτονισμένες και πολλές φορές η διαφυγή είναι μία ήρεμη στιγμή της μέρας, μακριά από όλους και όλα. Ο Άρης ενεργοποιεί και σήμερα την Σεληνιακή έκλειψη της 19/11, που συνέβη στο τελευταίο πενθήμερο του Ταύρου. Οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού, για άλλη μία φορά νιώθουν, ότι οι αλλαγές και τα γεγονότα, μεταμορφώνουν τα πάντα γύρω τους.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή δεν σας ταιριάζει καθόλου. Είστε άνθρωποι της δράσης και οι ενέργειες σήμερα είναι τόσο αργές, γεμάτες με εσωτερικότητα και έντονες συναισθηματικές εκρήξεις. Δεν βρίσκεστε πουθενά σε όλο αυτό και καλό είναι, να περιμένετε το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα αυτή έντονη και κάπως κουραστική για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Είναι μία ευκαιρία να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων, εφόσον θα έχετε μία έντονη αντιπαράθεση με σημαντικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία απαιτητική μέρα στα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως μάλιστα να χρειαστεί να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς με άτομο που αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο, βάζοντας τα όρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιες καλές ειδήσεις, ενώ για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, δεν θα λείψουν οι εντάσεις, που μάλιστα, ίσως στο τέλος, γίνουν προς όφελος σας.

ΛΕΩΝ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η ενεργοποιημένη έκλειψη Σελήνης, από τον Άρη, θα σας φέρνει εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και τάση μικροατυχημάτων στο δικό σας χώρο. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις και αιτία θα είναι κάποιες σχέσεις σας. Μην δίνετε μεγαλύτερη αξία, στις παραφωνίες της ζωής σας, που μπορεί να είναι κάποια πρόσωπα, που μάλλον ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας σας και της υγείας σας, σίγουρα δεν θα είναι η καλύτερη ένδειξη ότι τα πράγματα κυλούν με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως να έχετε πεσμένη ψυχολογία και αρκετά περίεργη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας, ενεργοποιεί την έκλειψη Σελήνης, της 19/11. Είναι η στιγμή που πάλι θα νιώσετε ότι τα πράγματα οφείλετε να τα αλλάξετε, γιατί οι αλλαγές θα έρθουν και τότε να μην αντέξετε τις ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και με την ενεργοποίηση της έκλειψης, τα γεγονότα σας επαναφέρουν σε εγρήγορση. Μπορεί να έχετε ανάμικτα συναισθήματα για ένα πρόσωπο, που βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλίες, έρωτες, σχέσεις, σχέδια για το μέλλον, θα σας δημιουργήσουν μία πολύ περίεργη ψυχολογία, αλλά σίγουρα θα είναι για το καλό σας ότι και να συμβεί. Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο, σας εξωθούν σε ζήλιες και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με διεκδικήσεις στον επαγγελματικό σας στίβο, ξεκινά η μέρα αυτή, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, για να κάνετε την υπέρβαση σας. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και κυκλοθυμικούς. Για σας του τελευταίου δεκαημέρου, πιθανόν να έχετε μία πολύ καλή είδηση, ή επαγγελματική πρόταση, ή κάποια πρόσκληση, που θα αναδείξετε τα ταλέντα σας.