Ελίφ (07/11): Τι θα γίνει σήμερα

 
Ελίφ (07/11): Τι θα γίνει σήμερα

Ενημερώθηκε: 07/11/19 - 13:41

Ελίφ (07/11): Η Ζεϊνέπ πρόκειται να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή. Πιστεύει πως ο Σελίμ έχει δικαίωμα να ξέρει όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια.

Η Μελέκ συμφωνεί μαζί της και η Ζεϊνέπ αναπολεί τις παλιές, καλές μέρες. Η Ελίφ θέλει να ευχαριστήσει τον Γιουσούφ για το βιβλίο, που της χάρισε και εκείνος της δίνει μια συμβουλή.

Στη φυλακή η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να δει τον Σελίμ γιατί είναι στο ιατρείο. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει άλλο και πηγαίνει να δει την Αρζού. Την ικετεύει να αποσύρει τη μήνυση κατά του Σελίμ.

Η Αρζού την κοροϊδεύει και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει αυτό. Στο σχολείο η Μπερίλ και η Ελίφ θέτουν υποψηφιότητα για πρόεδρος της τάξης. Η Ελίφ κερδίζει παρά τις διαμαρτυρίες της Μπερίλ. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της λέει ψέματα πως ο Βεϊσέλ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Τουλάι πηγαίνει να τον δει αλλά γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει πως πατέρας και γιος την εξαπάτησαν. Προσπαθεί να φύγει αλλά ο Μουράτ την εμποδίζει και της ζητάει να ακούσει αυτά που έχουν να της πουν. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της Γκόντζα…

Tags