Ελίφ (05/11): Τι θα γίνει σήμερα

 
Ελίφ (05/11): Τι θα γίνει σήμερα

Ενημερώθηκε: 05/11/19 - 12:29

Ελίφ (05/11): Ο Ουμίτ συμφωνεί με το σχέδιο της Αρζού. Θα προδώσει όλους όσους είναι γύρω του για το χατίρι της Αρζού.

Πρώτο μέρος του σχεδίου είναι να βάλει ο Ουμίτ φωτιά στα θερμοκήπια της οικογένειας Εμίρογλου. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Μέσα στο γενικό χάος που επικρατεί, η Ζεϊνέπ χάνει τη δουλειά της. Η Τουλάι μένει με την οικογένεια τώρα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στη δουλειά της Μελέκ και τη ρωτάει σχετικά με την Τουλάι. Η Μελέκ στην αρχή δεν θέλει να του πει τίποτα αλλά στο τέλος του αποκαλύπτει, που βρίσκεται η γυναίκα του.

Ο Βεϊσέλ βλέπει τον Τζεβαχίρ και εκείνος τον απειλεί. Τσακώνονται αλλά επεμβαίνει ο Γιουσούφ. Ο Τζεβαχίρ αποχωρεί από τη σκηνή απειλώντας τους. Στο βιβλιοπωλείο ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει πως του είχαν επιτεθεί οι άντρες του Τζεβαχίρ. Στη συνέχεια πηγαίνει στο κτήμα για να μιλήσει με την Τουλάι. Εκείνη δεν τον πιστεύει. Στο σχολείο της Ελίφ, η Μπερίλ καταστρώνει κάποιο σχέδιο. Ένα από τα παιδιά, ο Χακί, φοράει τρύπια παπούτσια και μπροστά σε όλη την τάξη η Μπερίλ του προσφέρει τα παπούτσια του αδελφού της.

Ο Χακί προσβάλλεται από τον τρόπο της. Κάποια από τα παιδιά αντιδρούν και αυτά στη συμπεριφορά της και η Μπερίλ φεύγει από την αίθουσα. Η Ελίφ την ακολουθεί και της λέει ευγενικά πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό αλλά η Μπερίλ δεν το καταλαβαίνει. Στο διάλλειμα η Μπερίλ αγοράζει σοκολάτες για τους συμμαθητές της για να τους καλοπιάσει…

Tags