Έλα στη θέση μου: Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

 
Έλα στη θέση μου: Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Ενημερώθηκε: 04/07/19 - 12:19

Έλα στη θέση μου: Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά που τα τελευταία χρόνια κερδίζει καθημερινά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Από τον Alpha έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εμπλουτίσουν το καστ της σειράς, ενώ παράλληλα θα γίνουν και αρκετές άλλες και μεγάλες αλλαγές.

Η παραγωγοί της σειράς αναζητά το νέο πρόσωπο που θα πάρει την θέση του Γιώργου Κρητικού στην σεναριακή ομάδα, αφού μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν αποφάσισε να αποχωρήσει. Όπως αναφέρει το MYtv τα ενδεχόμενα είναι δυο ή θα αναλάβει επικεφαλής του σεναρίου κάποιο από τα ήδη υπάρχουσα πρόσωπα της ομάδας ή θα αναλάβει καθήκοντα του σεναριογράφου κάποιο πρόσωπο που δεν ανήκει στην σειρά.

Έλα στη θέση μου

Αλλαγές θα σημειωθούν και στο καστ με νέες αφίξεις, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των προσώπων που αποχώρησαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπουν στο «» τέσσερα νέα πρόσωπα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα. Για τον γυναικείο ρόλο, ο οποίος θα έχει άμεση ανάμειξη με ένα από τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια, δηλαδή ή με τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα ή με τον Βλάση και τη Φαίη, οι συντελεστές βρίσκονται σε συζητήσεις με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή.

Παράλληλα, ένα νέο πρόσωπο που θα μας απασχολήσει από τη νέα σεζόν θα είναι ο Σήφης. Πρόκειται για τον γιο της Φλωρέτας που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της λόγω της βεντέτας που είχε η οικογένειά της στην Κρήτη. Όσο για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον ρόλο, οι συντελεστές της σειράς φαίνεται να έχουν προσεγγίσει τον Γιώργο Κοσκορέλλο.