Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστό μπανόφι στο ποτήρι.
Για το κραμπλ αμυγδάλου θα χρειαστούμε: 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. βούτυρο κρύο 150 γρ. ζάχαρη καστανή 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου 1 πρέζα αλάτι
Επιπλέον υλικά: 6 - 8 μπανάνες 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα 400 ml. κρέμα γάλακτος 70 γρ. ζάχαρη άχνη Εσάνς βανίλιας 100 γρ. τρίμμα κουβερτούρας Φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένο