Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης ετοιμάζει το πιο νόστιμο vegan κέικ σοκολάτας!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 400 ml ρόφημα αμυγδάλου 100 ml ηλιέλαιο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1 κ.σ. ξίδι 350 γρ. ζάχαρη μαύρη κρυσταλλική 450 γρ. αλεύρι 50 γρ. κακάο 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 200 γρ. κουβερτούρα
Για τη φόρμα: 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. κακάο