Κεφτεδάκια με ριγκατόνι στο φούρνο από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά: 500 γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι, 500 γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχαρίσιος και χοιρινός), ½ κρεμμύδι, 100 γρ. ψωμί μπαγιάτικο, 100 γρ. γάλα, 2 σκελίδες Σκόρδο, 1 αυγό, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 60 γρ. κόκκινο κρασί, 1 κ.γ. πελτές τομάτας, 400 γρ. ντομάτα κον-κασέ, 300 γρ. σπανάκι φύλλα, ½ φρέσκο μαϊντανό, 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό, 200 γρ μοτσαρέλα μποκοντσίνι, 4 κ.σ. αλεύρι για το πανάρισμα.
Υλικά για το σερβίρισμα: Φύλλα φρέσκου βασιλικού.