Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστό καγιανά, λίγο... διαφορετικά!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες 10 φέτες μπέικον 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 2 κουτιά κονκασέ ντομάτας 1 πρέζα ζάχαρη Θυμάρι και μαϊντανό φρέσκο, ψιλοκομμένο Αλάτι και πιπέρι 4 αυγά ολόκληρα 100 γρ. καπνιστή γραβιέρα, σε κυβάκια Φρέσκο ψωμί για το σερβίρισμα.