Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη  24/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη  24/11/2021

Ενημερώθηκε: 23/11/21 - 20:02

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη, μία θέση αρκετά ελεύθερη στην σκέψη, χωρίς να γίνεται εμμονική, όπως ήταν στην περίοδο που περνούσε από το σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού, όπου είδαμε να υπάρχουν, έντονες αντιπαραθέσεις. Εδώ να πω ότι τίποτα δεν έχει διάρκεια, όταν γεννιέται με αντιπαλότητα και πόλωση. Έτσι είναι καιρός να δούμε πιο σφαιρικά τις καθημερινές προκλήσεις, όσο και δύσκολες να φαίνονται. Η Σελήνη περίπου στις 6μμ, ώρα Ελλάδας θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα σχηματίσει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ερμή. Μία τυχερή ώρα για να επικοινωνήσουμε, να υπογράψουμε και να βρεθούμε κοντά με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή θα είναι σχετικά πιο ήρεμη από τις προηγούμενες, με τον Ερμή να περνά στο φιλικό με το δικό σας, ζώδιο του Τοξότη. Μέχρι 13 Δεκεμβρίου λοιπόν, θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και θα γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει για σας τους Ταύρους, ότι το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στο πρακτικό κομμάτι της καθημερινότητας σας, δηλαδή στα οικονομικά σας. Έτσι μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, τα πράγματα θα εξελιχθούν, με γνώμονα τις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, περνά στο απέναντι ζώδιο σας, τον Τοξότη. Σίγουρα θα σας απασχολήσουν οι επαφές σας με τους άλλους, οι προσωπική σας ζωή και οι συνεταιρισμοί. Οι σχέσεις σας γίνονται περισσότερο ενεργές και η καθημερινότητα σας γίνεται όλο και πιο πολύβουη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η μέρα έχει μία αρκετά ενδιαφέρουσα εξέλιξη, σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε οικονομικά. Το απόγευμα, η επαφή σας με κάποιο πρόσωπο, θα σας γεμίσει με ευχάριστες πληροφορίες.

ΛΕΩΝ

Μία μέρα αρκετά ενδιαφέρον για σας, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο σας και να σχηματίζει θετική όψη με τον Ερμή. Σίγουρα θα έχετε μία ευχάριστη αλλαγή, που θα σας ανανεώσει, κυρίως εσάς του πρώτου πενθημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Ερμής, περνά στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, όπου αυτόματα σας βάζει σε μία λογική, να εστιάσετε στα θέματα της οικογένειας σας, του σπιτιού σας και υποθέσεις από το παρελθόν. Μία αναδρομή, αλλά και μία βαθιά σκέψη, θα σας δώσει πολλές πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ θετική μέρα, να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, να μετακινηθείτε και να πλησιάσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα όμορφο διάλειμμα, με πολύ καλές ειδήσεις, ιδίως για σας, του πρώτου πενθημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βάλετε σειρά σε πολλά πρακτικά θέματα, εφόσον από σήμερα, έως τις 13 Δεκεμβρίου, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από οικονομικά λάθη. Ένα διάστημα που θα έχετε να τακτοποιήσετε πολλές υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή, στο δικό σας ζώδιο, ανοίγεται μία περίοδο, που η επικοινωνία θα είναι ο βασικότερος τρόπος, ώστε να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους. Είναι βασικό για σας να επικοινωνείτε, να ταξιδεύετε και να ενημερώνεστε, οπότε η περίοδος αυτή σας πάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος πριν τα γενέθλια σας, είναι η καλύτερη ευκαιρία να κάνετε την προσωπική σας ενδοσκόπηση και να φωτίσετε τις σκοτεινές σας σκέψεις. Ο Ερμής στον δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, ξεκινά ένα ταξίδι βελτίωσης της ψυχής και του σώματος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να περνά σήμερα στον τομέα των στόχων σας, είναι πολύ πιθανόν, να ανανεώσετε τις σκέψεις σας, πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο σας. Φιλίες και κοινωνικές συναθροίσεις, [όπου επιτρέπονται], θα γίνουν με σκοπό να κλείσετε μία συλλογική εργασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής περνά στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, οπότε και θα αναζητήσετε έντονα την εργασιακή σας ταυτότητα, μέσα από την επικοινωνία. Μπορεί να γίνετε πιο παραγωγικοί και μάλιστα να αναζητάτε το καλύτερο δυνατό, για την κοινωνική σας εικόνα.